Menü
Kosár

Fényvisszaverő szalag neon zöld 50 méter 36114

Fényvisszaverő szalag neon zöld 50 méter 36114
Új termék -25 %
Fényvisszaverő szalag neon zöld 50 méter 36114
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Autolife
  • Termékkód: AF103090
  • Mennyiségi egység: darab
5 990Ft
7 990Ft
Nettó ár: 4 717Ft

Fényvisszaverő szalag neon zöld 50 méter 36114

Ez a fényvisszaverő szalag egy 50 méter hosszú, 5 cm széles termék, amely neon sárga alapszínével és közepén található fényvisszaverő ezüst csíkkal különösen jól láthatóvá teszi azt. Az anyaga poliészter, míg a fényvisszaverő csík speciális mikroszkopikus gyöngyöket vagy prizmatechnológiát használ a fény visszaverésére.

Ezt a szalagot számos területen felhasználják, többek között közlekedési és közbiztonsági alkalmazásokban, mint például útjelző táblákhoz, bójákhoz és közlekedési eszközökhöz, valamint közúti munkálatok során a területek kijelöléséhez és biztosításához. Rendőrségi és mentőszolgálati felszereléseken is gyakran alkalmazzák, hogy növeljék a láthatóságot sötétben vagy rossz látási viszonyok között. Munkavédelem területén elterjedt, építkezéseken, raktárakban, gyárakban és egyéb munkahelyeken védőruházatokon használják a dolgozók láthatóságának növelésére. Biztonsági mellényeken éjszakai munkavégzés során is hasznos, hogy a munkások jól láthatóak legyenek.

Szabadidős és sport tevékenységek során, például kerékpározás és futás közben, a kerékpárosok és futók ruházatán és felszerelésén, valamint túrázáskor hegymászók és túrázók felszerelésén is megtalálható, hogy növelje a láthatóságot sötétedés után. Gyerekbiztonság érdekében gyerekruházatokon, kabátokon, táskákon és iskolabuszok körüli figyelmeztető jelzéseknél is gyakran használják.

Otthoni használat során kerti szerszámok, kerítések és egyéb udvari elemek láthatóságának növelésére, valamint barkács projektekhez, például saját készítésű biztonsági elemekhez, mint például postaládák vagy kukák jelölésére is alkalmazzák. A fényvisszaverő szalag magas láthatóságot biztosít sötétben vagy rossz látási viszonyok között, növelve ezzel a biztonságot. Az anyaga tartós, ellenáll az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak, hosszú távon is megőrzi fényvisszaverő képességét.

Sokoldalú felhasználhatósága miatt széles körben alkalmazható különböző területeken, a közlekedési jelzésektől kezdve a munkaruházaton át a szabadidős tevékenységekig. Egyszerűen alkalmazható, könnyen vágható és rögzíthető különböző felületekre, ragasztós vagy varrható változatban is elérhető. Különösen ajánlott közlekedési és biztonsági szakembereknek, építőipari és ipari dolgozóknak, sportolóknak és szabadidős tevékenységeket végzőknek, szülőknek és gyerekeknek, valamint otthoni barkácsolóknak, akik saját biztonsági jelzéseket és láthatósági megoldásokat szeretnének készíteni. Ez a fényvisszaverő szalag elengedhetetlen eszköz mindenki számára, aki fokozott láthatóságot és biztonságot igényel különböző környezetekben és tevékenységek során.

Könnyen vágható és varrható

Tekercs mérete: 50 méter
Szélessége: 5 cm
Középső fényvisszaverő csík szélessége: 2 cm

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail