Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Fekete színű hőálló szilikon tömítő paszta

Fekete színű hőálló szilikon tömítő paszta
Fekete színű hőálló szilikon tömítő paszta
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Pro Seal
 • Termékkód: AF5205
 • Mennyiségi egység: darab
2 150Ft
Nettó ár: 1 693Ft

Szilikonos fekete színű hőtűrő tömítő paszta

Hőálló fekete színű szilikonos paszta, mely -62-től +315°C-ig ellenáll, a tökéletes választás tömítéshez és szigeteléshez. Ez a gyengén illékony anyag hatékonyan helyettesíti a parafát, filcet, papírt, gumit és vegyes tömítőanyagokat. Kiválóan ellenáll az olajnak, sebességváltó kenőfolyadéknak, víznek és fagyállónak is, így a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét.

Ez a speciális paszta nemcsak hatékonyan tömít és szigetel, de hosszú távon is ellenáll az extrém hőmérsékleteknek. Legyen szó gépipar, autóipar vagy egyéb ipari alkalmazásokról, ez a hőálló fekete színű szilikonos paszta biztosítja a megbízható és tartós védelmet a kiszivárgások és szivárgások ellen. Válassza ezt a terméket, ha fontos a hő- és vegyszerállóság, és számít a hosszú élettartam.

Használati utasítás:

Termékünk könnyen alkalmazható, és a következő lépéseket kell követni annak érdekében, hogy hatékonyan használhassuk:

 1. Előkészítés: Kezdjük azzal, hogy megtisztítjuk és megszárítjuk a felületeket alaposan. A kosz, zsír és olaj eltávolítása kulcsfontosságú a jó tapadás érdekében.

 2. Adagoló csőr vágása: Vágjuk le az applikátor cső végét a kellő szélességre. Minél kisebb a lyuk, annál nehezebben jön belőle a tömítő anyag, de annál precízebben lehet vele dolgozni.

 3. Tömítő csík vastagsága: A tömítő csík vastagságának 1-3 mm közöttinek kell lennie. Ez az optimális vastagság a hatékony tömítéshez.

 4. Felvitele: A csíkot vigyük fel a felületen lévő lyukak teljes körbefogására. Fontos, hogy csak az egyik felületre alkalmazzuk.

 5. Felújítás: Ha előregyártott tömítést szeretnénk felújítani, akkor a tömítést mindkét oldalára vigyük fel a csíkot.

 6. Száradás: A felvitel után hagyjuk száradni legalább 15 percig. Ebben az időszakban a tömítő csík megkeményedik, és készen áll a további lépésekre.

 7. Összeillesztés: A megkeményedett csíkkal ellátott részeket most összeilleszthetjük. Fontos, hogy ne húzzuk túl őket.

 8. Teljes kötés: Hagyjuk, hogy a kötés teljesen megtörténjen, ami általában 24 órát vesz igénybe. A végső eredmény tartós és megbízható lesz.

 9. Figyelmeztetések: Ne használjuk ezt az anyagot hengerfej tömítésre vagy olyan helyeken, ahol benzinnel érintkezhet. Továbbá, a festék nem fog jól tapadni ehhez az anyaghoz.

Ezeket az egyszerű lépéseket követve könnyedén alkalmazhatjuk termékünket, és biztosíthatjuk a hatékony és tartós tömítést.

Kiszerelés: 85 gramm

Made In U.S.A.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail