Menü
Kosár

Féktisztító spray Petec 500ml

Féktisztító spray Petec 500ml
Féktisztító spray Petec 500ml
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Petec
 • Termékkód: AF102063
 • Mennyiségi egység: darab
990Ft
Nettó ár: 780Ft

Petec féktisztító spray

A PETEC féktisztító spray egy univerzális tisztítószerek egyike, amely kifejezetten a legmakacsabb szennyeződések, mint olaj, zsír és kátrány hatékony eltávolítására lett tervezve minden fémfelületről. Az innovatív kialakításának köszönhetően fejjel lefelé is használható, biztosítva ezzel a felhasználók számára a maximális rugalmasságot a nehezen hozzáférhető helyek tisztításakor is.

Jellemzők és Előnyök

 • Gyors Száradás: A PETEC féktisztító spray gyorsan, maradék nélkül szárad, így a kezelt felületek azonnal tiszták és zsírmentesek lesznek.
 • Széleskörű Alkalmazhatóság: Tökéletes választás tengelykapcsolók, fékek, váltók és szerszámok tisztítására. Az elgyantásodott maradványokat is eltávolítja, ezzel növelve a szerszámok és alkatrészek élettartamát.
 • Elektronikai Alkatrészek Tisztítása: Önindítók, generátorok, porlasztók és benzinszivattyúk tisztítására is alkalmazható, így egy sokoldalú megoldást kínálva az autóápolás terén.

Használati Útmutató

 1. Biztonságos Használat: Alaposan rázza fel a palackot a használat előtt.
 2. Tisztítás: Fújja le a tisztítani kívánt alkatrészt egyenletesen a féktisztító spray-vel.
 3. Száradás: Hagyja a permetet megszáradni a felületen, így biztosítva a tiszta és zsírmentes eredményt.
 4. Biztonsági Óvintézkedések: Kerülje a permet belélegzését a tisztítás során.

Kiszerelés

 • A PETEC féktisztító spray 500 ml-es kiszerelésben kapható, így biztosítva, hogy hosszú távon rendelkezésre álljon a szükséges mennyiség.

A PETEC féktisztító spray nem csak a tisztaságot és a zsírmentességet garantálja, hanem hozzájárul a járművek és munkaeszközök hosszabb élettartamához is. Fedezze fel a PETEC minőséget, és tegyen szert egy megbízható partnerre az autóápolás területén!

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail