Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Gyorsfény-viasz a fényezés védelmére 500 ml Motip 000744

Gyorsfény-viasz a fényezés védelmére 500 ml Motip 000744
Gyorsfény-viasz a fényezés védelmére 500 ml Motip 000744
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Motip
  • Termékkód: AF14821
  • Mennyiségi egység: darab
2 750Ft
Nettó ár: 2 165Ft

Gyorsfény-viasz Tartós Autófényezés Védelem és Fényesség

A Motip Gyorsfény-Viasz egy kiváló minőségű, krém állagú ápolószer, amely speciálisan a normál és a metál fényezésű autók fényének helyreállítására és védelmére lett kifejlesztve. Ez a termék nem csak gyorsan és könnyen felhordható, hanem hosszantartó védelmet is nyújt az időjárás negatív hatásaival szemben, megőrizve a jármű fényezésének ragyogását és állapotát.

A Motip Gyorsfény-Viasz fényes felületet eredményez, ami nem csak szemet gyönyörködtető, hanem praktikus is, hiszen csökkenti a szennyeződések újbóli lerakódását. Ezáltal az autó tisztán tartása egyszerűbbé és hatékonyabbá válik. A termék oldószermentes összetevői között szerepel a szilikon, amely segít a viasz sima és egyenletes felvitelében, növelve ezzel a kezelt felület fényességét és simaságát.

A Motip Gyorsfény-Viasz ideális választás azok számára, akik egy gyorsan alkalmazható, de hosszantartó és hatékony megoldást keresnek autójuk fényezésének védelmére és fenntartására. A termék használata biztosítja, hogy járműve fényezése hosszú ideig megőrizze eredeti szépségét és fényét.

A Motip Viasz használata egy egyszerű, de hatékony folyamat, amely biztosítja, hogy autója fényezése hosszantartó védelmet és fényességet kapjon. Itt van egy részletes útmutató a viasz alkalmazásához, amely segít az optimális eredmény elérésében:

  1. Rázás: Mindig rázza fel alaposan a viaszos flakont használat előtt, hogy biztosítsa a komponensek egyenletes eloszlását a termékben.

  2. Felület előkészítése: Győződjön meg róla, hogy a kezelendő felület teljesen tiszta és száraz. Ez biztosítja, hogy a viasz egyenletesen tapadjon a fényezéshez, és maximális védelmet nyújtson.

  3. Optimális hőmérséklet: A viasz felhordása a legjobb eredmények érdekében 5-30 Celsius fok közötti hőmérsékleten javasolt. Ez a hőmérsékleti tartomány biztosítja a viasz megfelelő konzisztenciáját a könnyű felvitelhez.

  4. Felhordás és szárítás: Használjon egy nedves kendőt, hogy vékony, egyenletes rétegben vigye fel a viaszt a felületre. Ezután hagyja a viaszt megszáradni, ami lehetővé teszi a hatóanyagok aktiválódását a fényezés védelme érdekében.

  5. Polírozás: Miután a viasz megszáradt, használjon egy másik, tiszta és puha kendőt a kezelt felület fényesre polírozásához. Ez előhozza a fényezés természetes fényét és ragyogását.

Fontos, hogy a Motip Viaszt fagymentes helyen tárolja, hogy megőrizze annak hatékonyságát és állagát.

A Motip Viasz használatával autója fényezése nemcsak védett lesz, hanem az eredeti fényét is megőrzi, kiemelve annak szépségét.

Kiszerelés: 500 ml

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail