Menü
Kosár

Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706

Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
Grafén alapú wax spray 680 ml Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax 53706
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Turtle Wax
  • Termékkód: AF102757
  • Mennyiségi egység: darab
9 250Ft
Nettó ár: 7 283Ft

Turtle Wax Hybrid Solution Pro Flex Wax - Grafén alapú prémium wax spray

A Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex Wax egy rendkívül sokoldalú spray, amely innovatív grafénnel dúsított formulájának köszönhetően páratlan extra védelmet nyújt a járműveknek. A grafén, az ember által ismert legkönnyebb, legvékonyabb, és legerősebb anyag, kivételes tartósságot, vízlepergető hatást, lenyűgöző fényt és simaságot kölcsönöz a kezelt felületeknek, hosszan tartó eredménnyel.

Ez a termék rugalmasan használható többféleképpen: fedőbevonatként viaszfelvitelre, festéskorrekció utáni védőbevonatként, rendszeres ápolószerként autómosás után, vagy önálló védőbevonatként. A Flex Wax mindezek mellett kiemelkedő ellenállást biztosít a kemény vegyszerekkel, időjárási elemekkel és UV-sugárzással szemben még a legzordabb körülmények között is, egész évben.

A Turtle Wax Pro Graphene Infused Flex Wax minden külső járműfelületen biztonságosan használható, így ideális választás minden autótulajdonos számára, aki a legmagasabb szintű védelmet és fényt szeretné biztosítani járművének. Az autóápolási piacon jelenleg ez az egyik legfejlettebb technológiával készült termék, amely nemcsak megvédi, hanem kiemeli járműve szépségét is.
 

A GRAFÉN BETÖLTÉS technológia a Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex Wax termékében egy forradalmi megközelítést jelent az autóápolás területén. A grafén alkalmazása a „High Pressure Exfoliation and Stabilization” eljárással történik, amely egy különleges folyamat, melynek során a grafénatomok stabil folyékony diszperzióba kerülnek. Ez a módszer biztosítja, hogy a grafénatomok átlátszóak maradjanak és ne válnak szét a viasz egyedülállóan kevert formulájában.

A grafén használatának kombinált előnyei magukban foglalják a lenyűgöző színmélységet, a kiemelkedő fényességet, a kiváló vegyszerállóságot, a víztaszító képességet, valamint az UV-védelemet és a síkosság fokozását. Ezek az előnyök együtt működve biztosítanak egy tisztább és védettebb felületet, amely nemcsak szépít, hanem hosszú távú védelmet is nyújt az autó fényezésének.

A GRAFÉN BETÖLTÉS technológiával készült Turtle Wax termékkel a felhasználók olyan eredményeket érhetnek el, amelyek nemcsak a jármű megjelenését emelik ki, hanem hosszú távon megőrzik annak értékét és szépségét. Ez a technológia az autóápolás legújabb innovációja, amely új szintre emeli a fényezés védelmét és fenntartását.

A Flex Wax a Turtle Wax Hybrid Solutions termékcsalád egyik csúcskategóriás terméke, amely sokoldalú permetező viaszként professzionális teljesítményt nyújt. Ennek a szabadalmaztatás alatt álló terméknek a grafén tartalma szorosabb védelmet biztosít a környezeti elemek, vegyi szennyeződések és az erős UV-sugárzás ellen. Ez a modern technológia nem csak hatékonyan védi a járművet, hanem gyönyörű fényt és simaságot is kölcsönöz, bemutatótermi fényességet hagyva maga után.

A Flex Wax rendkívül sokoldalúan alkalmazható, legyen az nedves vagy száraz felület. Alkalmazható védőbevonatként vagy egyszerű karbantartásként az autómosás után. A termék használható közvetlen napfényben és minden külső felületen, beleértve az üveget, a fényszórókat, a kárpitot és a kerekeket is.

A legjobb eredmény elérése érdekében, ha bevonatként használja, vigye fel a viaszt tiszta, előkészített autóra, és hagyja 24 órán keresztül kikeményedni. Így akár 12 hónapig tartó védelmet biztosít. A Flex Wax használható a kerekeken, külső üvegen, gumin és műanyagon is, és kompatibilis a korábban alkalmazott professzionális tömítőanyagokkal vagy viaszokkal, tovább fokozva a teljesítményt.

Összességében a Flex Wax egy kivételesen hatékony termék azok számára, akik a legmagasabb szintű védelmet és fényességet szeretnék biztosítani járművüknek, a legkeményebb körülmények között is

A Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex Wax különböző alkalmazási lehetőségeket kínál, attól függően, hogy milyen mértékű védelmet és fényességet szeretne elérni.

Alapréteg alkalmazása:

  1. Felvitel: Hordjon fel 2-3 permetet panelenként a száraz festékfelületre.
  2. Elterítés és eltávolítás: Terítse szét a viaszt és törölje le egy tiszta, összehajtott mikroszálas kendővel. Használjon külön mikroszálas törlőkendőt a viasz eltávolításához és polírozáshoz, szükség szerint hajtsa össze.
  3. Foltok/csíkok kezelése: Használjon nedves mikroszálas kendőt a magas foltok és csíkok eltávolításához.

1 lépéses (gyors módszer):

  1. Mosás és öblítés utáni alkalmazás: Nedves állapotban, mosás és öblítés után alkalmazzon 2-3 permetet panelenként, majd erős vízsugárral terítse szét és öblítse le a viaszt.
  2. Szárítás és finomítás: Törölközővel törölje szárazra az összes kezelt felületet, majd nedves mikroszálas kendővel távolítsa el a csíkokat és maradványokat.

A Flex Wax kiszerelése 680 ml, amely elegendő mennyiséget biztosít a jármű többszöri kezeléséhez. Az alkalmazási módszerek rugalmassága lehetővé teszi, hogy minden autótulajdonos a saját igényeihez és időkeretéhez igazodva alkalmazza a terméket, biztosítva a legmagasabb szintű védelmet és fényességet járművének.

 

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail