Menü
Kosár

Bőr-műbőr javító készlet 30-123

Bőr-műbőr javító készlet 30-123
Bőr-műbőr javító készlet 30-123
Legjobban keresett
Bőr-műbőr javító készlet 30-123
Bőr-műbőr javító készlet 30-123
Bőr-műbőr javító készlet 30-123
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: OEM
  • Termékkód: AF100021
  • Mennyiségi egység: készlet
4 990Ft
Nettó ár: 3 929Ft

Bőr- és műbőr javító készlet házi javításhoz

Bőrjavító és műbőr javító készletünk, amely ideális megoldás a műszerfal és autóülések bőrjavítására is. Otthoni használatra tervezett, ez a készlet lehetővé teszi, hogy előzetes tapasztalat nélkül maga végezze el a bőrjavítást és műbőr javítást. A részletes útmutató követésével könnyedén elháríthatók a bőr és műbőr sérülései, legyen az akár egy apró, 200Ft érményi szakadás, kopás vagy felszíni hiba. Bőrjavítás során a színhűség garantált: bármilyen színű és mintázatú bőr javítása lehetséges a színkeverő és a mintasablon segítségével. A műszerfal javítása is könnyű és gyors, biztosítva a hibátlan megjelenést és a hosszantartó használatot.

A készlet tartalmaz:
- 7db levegőre száradó színes javító komponenst
- 1db Vinil ragasztót
- 1db keverő edénykét
- Erezett papír csomagot, a felülethez
- háttér szövetet
- gyakorló műbőr darabot
- pálcát
- magyar nyelvű útmutatót
- színkeveréshez szükséges leírást

Bőr javítása házilag:

1. lépés - A sérült felület előkészítése
Tisztítsuk meg a sérülést szappant nem tartalmazó háztartási tisztítóval. Amennyiben a sérült felület alatt anyaghiány van, azaz besüllyedt a körülötte levő felülethez képest, annyi pamut vattával töltsük fel, hogy egy szintbe kerüljön. Ez kell, hogy alapja legyen a felhasználandó anyagoknak.

2. lépés - Háttér szövet használata (a sérülés kitöltése amennyiben szükséges)
Amennyiben a sérült felület alól hiányzott anyag és ezért felöltöttük pamut vattával, fedjük le a mellékelt szövettel. Ehhez vágjuk ki a szükséges méretet és nyomjuk a foltot a bőr (műbőr) alá és a vatta közé, hogy fedje a vattát. Ilyen mély sérülés esetén a mellékelt pálca segítségével vigyen fel a fentiek szerint előkészített felületre annyi vinil ragasztót, amíg egyenletes felületet nem kap. (Megjegyzés: a ragasztó száradásakor zsugorodik, így adja majd a helyet a színes javító anyagnak.)
Egyszerű szakadás vagy repedés esetén vigyen fel vinil ragasztót a pálca segítségével az élekre és a közepére is.
Hagyja a ragasztót 24 órán át száradni!

3. lépés - A színes javító komponensek összekeverése
Válassza a rendelkezésre álló színeket, vagy összekeverhet más színeket is. Ha új színt kever használja a pálcát és a keverőedényt. Segítségére külön nyújtunk egy színkeverő táblázatot. A kikeverés végén törölje el a pálcát és a keverőedényt a papír törlővel.

4. lépés - A színes javító komponensek használata
Most egy szintbe hozzuk a sérült részt a környezetével. A pálca segítségével vékonyan vigyük fel a színes komponenst. Figyeljünk, hogy a sérült terület és a nem sérült terület találkozásának nagyon vékony legyen a felvitt színes komponens. A perem szélei simák és egyenletesek legyenek. A színes javító komponens száradáskor zsugorodik.. Szükséges lehet a második lefedés. Vigyázzunk, ne töltsük fel jobban a kelleténél.

5. lépés - A erezett papír használata
Helyezzük a kiválasztott erezett papírt a javított felületre úgy, hogy a papíron lévő szöveg legyen felénk. Vagyis a másik oldal érintkezzen a felülettel. A minta látszani fog a javított felületen. 24 óra elteltével a papírt óvatosan távolítsuk el. Amennyiben a papír ráragadt a felületre, használjunk meleg vizet és textilkendőt az eltávolításhoz.

6. lépés - Befejező tippek
Megjegyzés: Ha az erezett papír eltávolításának kezdetekor azt tapasztalja, hogy a javító komponens még nedves, nyomja vissza azt, és hagyjon több időt a száradásnak. Ha a papír magával vitte az anyagot, töltse ki és helyezze vissza a papírt.

Letöltések
Bőr javító készlet használati útmutató (PDF)letöltés
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail