Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Féktisztító spray Mannol 9672 600ml

Féktisztító spray Mannol 9672 600ml
Féktisztító spray Mannol 9672 600ml
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Mannol
 • Termékkód: AF100111
 • Mennyiségi egység: darab
1 280Ft
Nettó ár: 1 008Ft

Mannol fék- és alkatrésztisztító spray

A Mannol Montage Cleaner egy kiemelkedően hatékony tisztítóoldat, amely kifejezetten a fém autóalkatrészek tisztítására és zsírtalanítására lett tervezve. Ez a termék ideális választás mindenféle kuplung, fékrendszer és más mechanikus alkatrész karbantartásához.

Tulajdonságok:

 • Széleskörű alkalmazhatóság: Minden fémből és ötvözetből készült alkatrész tisztítására alkalmas.
 • Hatékonyság: Kivételes tisztítóképességgel rendelkezik, eltávolítja a szennyeződéseket, zsírt, olajat, fékfolyadékot, valamint az égett és elpárolgott technikai folyadékok maradványait.
 • Alkalmazási területek: Bevetésre kerülhet fékbetétek, féktárcsák, tengelykapcsolók, sebességváltók és szerszámok tisztításánál.
 • Könnyített karbantartás: Segít az alkatrészek zökkenőmentes szét- és összeszerelésében, csökkentve az autójavítások során szükséges időt és erőfeszítést.
 • Széleskörű felhasználás: Járműkarosszériák, olajszűrők, motorkerékpár-láncok, vezérműláncok, motorok, ajtópántok, elektromos érintkezők, valamint kerti gépek és berendezések tisztítására egyaránt alkalmazható.

Alkalmazás:

 1. Permetezze a Mannol Montage Cleaner-t közvetlenül a szennyezett alkatrészre vagy annak hézagaira.
 2. Hagyja, hogy az oldószer lefollyon és elpárologjon.
 3. Az oldószer elpárolgása után az alkatrészek tiszták és zsírmentesek lesznek.

Figyelem: A termék felhasználása során legyen óvatos, mivel károsíthatja egyes festékeket és műanyagokat. Mindig végezzen előzetes tesztet egy kis, rejtett felületen.

Kiszerelés: 600 ml

A Mannol Montage Cleaner az Ön ideális társa lehet az autóalkatrészek tisztításában, garantálva a munkafolyamat hatékonyságát és a karbantartás egyszerűségét.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail