Menü
Kosár

Gumiápoló folyadék Bottari Nero Gomme 1 liter

Gumiápoló folyadék Bottari Nero Gomme 1 liter
Új termék -12 %
Gumiápoló folyadék Bottari Nero Gomme 1 liter
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Bottari
  • Termékkód: AF103051
  • Mennyiségi egység: darab
1 750Ft
1 990Ft
Nettó ár: 1 378Ft

Bottari Nero Gomme gumiápoló folyadék

A Bottari Nero Gomme gumiápoló készítmény nem csupán tisztít, hanem hosszantartó védelmet és ragyogó fényt is biztosít a gumiabroncsoknak és egyéb gumialkatrészeknek. Ez a prémium minőségű ápolószer garantálja, hogy a kezelt felületek visszanyerjék eredeti állapotukat és fényüket, mintha csak most hagyták volna el a gyárat. Az időjárási viszonyoknak ellenálló formulának köszönhetően a kezelt felületek hosszú ideig megőrzik újszerű megjelenésüket.

Az alkalmazás előtt fontos, hogy a felületeket alaposan tisztítsa meg, eltávolítva minden szennyeződést és lerakódást, hogy az ápolószer a lehető legjobban fejthesse ki hatását. A termék felvitele után egy ecset segítségével gondoskodjon arról, hogy egyenletesen oszlassa el a készítményt, és távolítsa el a felesleges cseppeket vagy maradványokat, így biztosítva a legmagasabb szintű ápolást és védelmet.

Ez a gumiápoló készítmény ideális választás minden autótulajdonos számára, aki szeretné megőrizni járműve esztétikai állapotát és hosszabbítani abroncsai élettartamát. Az ápolószer rendszeres használata révén az abroncsok nem csak szebbek lesznek, hanem az UV sugárzás és egyéb környezeti hatások okozta korai öregedés ellen is védelmet kapnak.

Alkalmazza ezt a kiváló minőségű gumiápolót, hogy abroncsai és gumialkatrészei hosszú távon megőrizzék rugalmasságukat, fényüket és újszerű megjelenésüket. Bízza gumiabroncsait és gumi alkatrészeit erre a professzionális termékre, amely nem csupán tisztít, de hosszan tartó védelmet is nyújt, miközben visszaadja a gumi természetes, mélyfekete fényét.

Használata:
1. Mossa le a gumiabroncsot
2. Egy applikátor szivacsra öntsön egy keveset a gumiápoló folyadékból.
3. Az apllikátor szivacs segítségével egyenletesen kenje el a gumiabroncs oldalfalán.
4. Ha keletkezik felesleg, akkor törölje le.
5. Hagyja megszáradni.

Kiszerelés: 1 liter

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail