Menü
Kosár

Féktisztító spray 500ml Würth Black

Féktisztító spray 500ml Würth Black
-23 %
Féktisztító spray 500ml Würth Black
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Würth
  • Termékkód: AF102945
  • Mennyiségi egység: darab
1 150Ft
1 500Ft
Nettó ár: 906Ft

Würth - Black limitált kiadású prémium féktisztító spray

A Würth limitált kiadású féktisztító spray-je a prémium minőség szinonimája az autókarbantartás terén. Ez a különleges termék tökéletes választás fékrendszerek, szerszámok és egyéb felületek tisztítására és zsírtalanítására, különösen autójavítási munkálatok során. Azáltal, hogy hatékonyan távolítja el a zsírt, a kormot, fékport és az olajos maradványokat, a Würth féktisztító spray garantálja a tiszta és megbízható működést minden alkalmazás után.

A termék gyorsan párolog, így nem hagy maga után nyomot, biztosítva a felületek tiszta és rendezett megjelenését. Az acentonmentes formula kiemelkedő anyag-kompatibilitást kínál, így biztonságosan használható festékekkel, műanyagokkal, tömítőanyagokkal és gumival, anélkül, hogy kárt tenne bennük.

Az AOX és szilikonmentes összetétel tovább növeli a termék univerzális alkalmazhatóságát és környezetbarát jellegét. A Würth féktisztító spray 500 ml-es kiszerelésben kapható, így biztosítva, hogy rendelkezésre álljon elegendő mennyiség még a legnagyobb feladatok elvégzéséhez is.

Használati útmutató:

  1. Alaposan rázza fel a palackot a használat előtt.
  2. Permetezze a tisztítandó felületre a spray-t.
  3. Hagyja a terméket rövid ideig hatni, majd szükség szerint törölje le a felületet egy tiszta ronggyal.
  4. Ismételje meg a folyamatot, ha szükséges.

Figyelem: Kerülje a termék használatát közvetlen napfényben vagy túl magas hőmérsékleten. A termék használata előtt mindig végezzen anyag-kompatibilitási tesztet rejtett területen.

A Würth féktisztító spray-je az autószerelők és a DIY autókarbantartók számára egyaránt elengedhetetlen eszköz a műhelyben, amely a tisztítási folyamatokat egyszerűbbé, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail