Menü
Kosár

Fényszóró felújító készlet védőbevonattal QUIXX 10142

Fényszóró felújító készlet védőbevonattal QUIXX 10142
Elfogyott
Fényszóró felújító készlet védőbevonattal QUIXX 10142
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Elfogyott
  • Gyártó: Quixx
  • Termékkód: AF100688
  • Mennyiségi egység: készlet
5 990Ft
Nettó ár: 4 717Ft

Fényszóró felújító készlet védőbevonattal QUIXX 10142

A régi hagyományos vagy elsárgult műanyagfényszórók ismét új színben ragyognak- a fényszórók cseréjekor fellépő költségekhez képest töredék áron. A bizonyítottan hatékony QUIXX fényszóró felújító készlet ismét tisztává és áttetszővé teszi járműve fényszóróit, továbbá védelmet biztosít a kezelt felületen. A homályos fényszórók nem csak, hogy rontják a látási viszonyokat, de járműve értékét is csökkentik és biztonsági szempontból is aggályosak. Egy matt felületű homályos lámpabúra a szemből jövő járműveket és más közlekedésben résztvevőket is elvakítja, ugyanis a tervezetthez képest a fénycsóvákat máshogy szórja. A felújító szett tartalmaz védőbevonatot is a fényszórókhoz, így jelentősen késleltetik a fényszórók ismételt homályosodását. A fényszóró felújításhoz semmilyen gépre nincsen szüksége, csak kézi erőre is közel 60-90 percre.

Használata előtt alaposan tanulmányozza a mellékelt használati útmutatót.

A szett tartalma:
1db polírozó krémet 50gr.
1db védőbevonatot
1cs. csiszolópapírt (2000-es, 3000-es, 5000)
1db gumitömböt (szivacstömb)
8db kendőt
1db többnyelvű használati útmutatót

Használata:
A) ELŐKÉSZÜLET:
1. Alaposan mossa le és szabadítsa meg a piszoktól a fényszóróit.
2. Ragasztószalaggal ragassza le a fényszóró körüli felületet az elpiszkolódás elkerülése érdekében.

B ) HOMÁLYOS FELÜLETEK ÉS ELSÁRGULÁS ESETÉN:
1. Vigyen fel egy kevés polírozókrémet a fényszóróüvegre, majd egy polírozókendővel polírozza a felületet. Minél erősebben nyomja rá a kendőt és minél gyorsabban políroz, annál gyorsabban végez a munkával.
2. Amennyiben a fényszóróüveg nagyon kopott vagy néhány terület ben tisztult meg teljesen csupán a polírozástól, folytassa a műveletet a C) ponttól.

C) ERŐSEN KOPOTT FÉNYSZÓRÓK ESETÉN:
1. Csavarja a 2000-es dörzspapírt a gumitömb köré. Mártsa mindkettőt vízbe, majd vízszintes mozdulatokkal és vízzel dörzsölje a fényszóróüveget (nedvesen) addig, amíg a durva egyenletlenségek el nem tűnnek. Végezetül távolítsa el az ott maradt dörzspapír maradványokat.
2. Csavarja a 3000-es dörzspapírt a gumitömb köré. Mártsa mindkettőt vízbe, majd függőleges mozdulatokkal és vízzel dörzsölje a fényszóróüveget (nedvesen) addig, amíg a durva egyenletlenségek el nem tűnnek. Végezetül távolítsa el az ott maradt dörzspapír maradványokat.
3. Csavarja a 5000-es dörzspapírt a gumitömb köré. Mártsa mindkettőt vízbe, majd vízszintes mozdulatokkal és vízzel dörzsölje a fényszóróüveget (nedvesen) addig, amíg a durva egyenletlenségek el nem tűnnek. Végezetül távolítsa el az ott maradt dörzspapír maradványokat.
4. Vigyen fel egy kevés QUIXX-et (Plastic Polish For Acrylic Glass) a fényszóróüvegre, majd egy polírozókendővel függőleges mozdulatokkal polírozza csillogóvá a felületet. Minél erősebben nyomja rá a kendőt és minél gyorsabban políroz, annál gyorsabban végez a munkával.

D) ZÁRÓLÉPÉS: 1. A polírozásból visszamaradt felesleget távolítsa el egy nedves törlőkendővel
2. Vegye le a fényszóró körüli ragasztószalagot
3. A polírozott fényszóróüveget a QUIXX fényszóró védőbevonat (QUIXX Headlight Lens Sealer) védi így a fényszóróüveg tovább marad tiszta és áttetsző.

FÉNYSZÓRÓ SZIGETELŐ UV VÉDŐ: 1. Alapsan mossa le és szabadítsa meg a piszoktól a fényszórót
2. Jól rázza fel az üveget. Permetezzen egy keveset a speciális QUIXX fényszóró védőbevonatból a fényszóróra és egyenletesen oszlassa el egy kendővel.
3. Körülbelül 5-10 percig hagyja a levegőn száradni a védőbevonatot, amíg egy száraz réteg nem képződik.
4. Polírozza csillogóvá a fényszórót egy tiszta, puha és száraz kendővel.
5. A maximális védelem érdekében 3-4 havonta ismételje meg a folyamatot.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail