Menü
Kosár

Féktisztító spray 450 ml SBAutoparts

Féktisztító spray 450 ml SBAutoparts
Új termék
Féktisztító spray 450 ml SBAutoparts
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Siberia
  • Termékkód: AF103075
  • Mennyiségi egység: darab
900Ft
Nettó ár: 709Ft

Féktisztító spray 450 ml SBAutoparts

Az SBAutoparts fékisztító, egy speciálisan formulázott spray, amely hatékonyan távolítja el a fék- és kuplungalkatrészekről a szennyeződéseket, olajat, zsírt, fémporokat és egyéb működés közben keletkező lerakódásokat. A tisztítószer gyorsan szárad és nem hagy maradványt, biztosítva, hogy a fékrendszerek optimális állapotban maradjanak.

A 450 ml-es kiszerelésű spray könnyen használható, és kiválóan alkalmas autószerelők és barkácsolók számára egyaránt. A hatékony tisztító képesség mellett a termék elősegíti a fékrendszerek hosszabb élettartamát, csökkentve a kopást és a meghibásodást. A spray használata ideális megoldás a fékrendszer karbantartására és az esetleges fékhiba megelőzésére.

Az SBAutoparts fékisztító univerzális jellege miatt minden típusú járműben használható, beleértve a motorkerékpárokat és a kisteherautókat is. A termék használata rendkívül egyszerű: rázás után permetezzük a tisztítandó felületre, hagyjuk hatni néhány percig, majd távolítsuk el a feloldott szennyeződéseket egy ronggyal vagy ecsettel.

Fontos, hogy a használat során tartsuk be a biztonsági előírásokat, mivel a tisztítószer gyúlékony és irritáló lehet, ezért kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést, valamint használat közben biztosítsunk megfelelő szellőzést.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail