Menü
Kosár

Akkumulátor karbantartó 12V AM1357

Akkumulátor karbantartó 12V AM1357
-20 %
Akkumulátor karbantartó 12V AM1357
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Automax
  • Termékkód: AF102987
  • Mennyiségi egység: darab
9 850Ft
12 350Ft
Nettó ár: 7 756Ft

Akkumulátor karbantartó töltő 12V-os akkumulátorokhoz

Az AutoMax akkumulátortöltő karbantartó készülékek létfontosságúak az autó akkumulátorának megfelelő állapotban tartásához. Ezek a készülékek úgy lettek kialakítva, hogy folyamatosan fenntartsák az akkumulátor jó kondícióját, így hozzájárulva a jármű megbízható működéséhez és hosszabb élettartamához. Az Automax akkumulátortöltő karbantartó tölti és meríti az akkumulátort, ezzel biztosítva, hogy az mindig optimális állapotban maradjon.

A 12V-os autóakkumulátorhoz való csatlakoztatás egyszerűen, közvetlenül az akkumulátor pólusaira csíptetve történik, ami gyors és hatékony módot biztosít a készülék használatához. Az akkumulátortöltő karbantartó intelligens technológiával rendelkezik, amely automatikusan felismeri az akkumulátor aktuális állapotát, és ennek megfelelően vált a megfelelő mód (töltés/merítés) között, a folyamatot pedig a töltőn lévő jelzőfények mutatják.

Ez a technológia különösen hasznos hosszabb állásidők, mint például téli tárolás esetén, amikor az akkumulátor hajlamos lehet az önkisülésre és az ebből adódó károsodásra. Az akkumulátortöltő karbantartó használatával az akkumulátor élettartama jelentősen meghosszabbítható, csökkentve ezzel a cserélés szükségességét és a járművek üzemeltetési költségeit.

Az akkumulátortöltő karbantartók alkalmazása növeli az akkumulátorok hatékonyságát és megbízhatóságát, miközben csökkenti a váratlan leállások és indítási problémák kockázatát. Az ilyen típusú töltők befektetése így nem csupán a jármű teljesítményének és élettartamának javítását jelenti, hanem hosszú távon gazdaságilag is előnyös döntésnek bizonyul.

Az akkumulátortöltő karbantartók fontossága és hasznossága miatt ajánlott minden autótulajdonos számára, különösen azoknak, akik hosszabb ideig nem használják járművüket. Ezek a készülékek biztosítják, hogy az akkumulátor mindig készen álljon a használatra, függetlenül attól, hogy mennyi ideig állt a jármű. Az akkumulátortöltő karbantartók tehát elengedhetetlen eszközök a modern járműfenntartásban, amelyek hozzájárulnak a járművek hosszabb élettartamához és megbízható működéséhez.

Adatok:
Töltőáram: 300mA
Kisütési áram: 100mA
Akkumulátor kapacitás: 10-250Ah
Akkumulátor típus: Ólom-savas
CE bizonyítvány

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail