• Ablakfólia 20x150cm fekete (black) AM4732

Fekete szélvédőfólia

Első szélvédőre helyezhető fényszűrő dekorációs fólia, mely csökkenti a napfény mértékét a szélvédőn, ezáltal biztonságosabb a vezetés, mert kevesebb az esélye az elvakításnak, továbbá feldobja az autó kinézetét is. Ez a fólia méret még engedélyezett az első szélvédőn, amennyiben követjük a hatályos jogszabályokat.

Ablakfólia felhelyezése:
1. Mérjük le a szélvédőnk szélességét minkét irányból.
2. A szélvédő magasságát osszuk el 5-el, a kapott eredményt kell figyelembe venni a szélvédőcsík magasságánál. Magyarán, ha 100cm magas a szélvédőnk, azt osszuk 5-el, akkor 20-at kapunk, tehát a szélvédőcsík maximális magassága 20cm lehet, tehát annyit takarhat a szélvédőből.
3. A szélvédőnk szélességéhez, illetve az előzőleg kapott eredmény alapján szabjuk le a fóliát, de hagyjunk széltiben legalább 2-2 cm többletet amennyiben a fólia engedi ezt.
4. Mossuk le a szélvédőnket belülről.
5. A fólia sötétebbik részét a szélvédő tetejéhez igazítva távolítsuk el az átlátszó védőfóliát, majd a fólia ezen felét kezdjük el alaposan spriccelni vízzel.
6. Igazítsuk a fóliát a szélvédőhöz majd szépen simítsuk fel a felületre, a keletkezett fólia felesleget vágjuk le a pengével. A felgyült vizet és a buborékokat a műanyag spatula segítségével távolítsuk el.
7. A megfelelő illeszkedés esetén 12 órát hagyja száradni a felületet, addig ne érjen hozzá.
8. 24 óra elteltével áttörölhető az ablak.

Csomagolás tartalmazza:
1db 20x150cm-es fekete ablakfólia tekercs
1db műanyag spatula
1db penge

Az ár 1 tekercsre vonatkozik

Ablakfólia 20x150cm fekete (black) AM4732

  • 780 Ft
  • Nettó ár: 614 Ft

Kulcsszavak: fekete szélvédőfólia, fekete ablakfólia, szélvédőcsík

Ajánlott termékek

Krómozott szám 9 27x27mm 20136

Krómozott szám 9 27x27mm 20136

Fémgőzölt, krómozott szám 9-es Kiváló autódekorációs ötlet cégeknek és magánszemélyeknek. Cégek esetében hatékonyan és rendkívül olcsón reklámozható vele, termék, márka, cégnév, e-mail cím, weboldal,...

320 Ft

Biztonsági öv párna fekete My Bouquet - csokor virág 29154

Biztonsági öv párna fekete My Bouquet - csokor virág 29154

My Bouquet virágos öv párna Kifejezetten hölgyek számára készül biztonsági öv párna, mely nem csak, hogy megvédi a használóját a biztonsági öv által okozott esetleges sérüléstől, továbbá a ruhát az e...

1,450 Ft

Dísztárcsa (14) Jocker 4db-os garnitúra

Dísztárcsa (14) Jocker 4db-os garnitúra

14 colos Jocker dísztárcsa garnitúra Nagyon jó minőségű ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyagból készült dísztárcsa garnitúra. Felületét dupla lakkréteg védi. Ellenáll a hőnek és a környezeti ha...

4,760 Ft