Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Akkumulátor aktívator 12V K9845-15 akku plusz

Akkumulátor aktívator 12V K9845-15 akku plusz
-7 %
Akkumulátor aktívator 12V K9845-15 akku plusz
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: OEM
  • Termékkód: AF8975
  • Mennyiségi egység: darab
4 500Ft
4 850Ft
Nettó ár: 3 543Ft

Akkumulátor aktívator

Az akkumulátor aktivátor egy innovatív eszköz, amely kifejezetten 12V-os, savas akkumulátorokhoz lett tervezve, legfeljebb 120 Ah kapacitásig. Ez az eszköz kulcsszerepet játszik az akkumulátorok élettartamának meghosszabbításában és teljesítményének optimalizálásában, mind új, mind használt akkumulátorok esetében.

Az Áramkör Előnyei:

  • Új Akkumulátoroknál: Megakadályozza a káros szulfátréteg kialakulását, amely hosszú távon csökkentheti az akkumulátor kapacitását és teljesítményét.
  • Használt Akkumulátoroknál: Csökkenti a már kialakult szulfátréteget, ezáltal növeli az akkumulátor kapacitását, javítja a hidegindítási képességet és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Működési Elv:

Az aktivátor az akkumulátorból felvett energiát különleges áramkörön keresztül, 15-20 másodpercenként 80-100 Amperes csúcsáramú, rövid idejű impulzusok formájában visszajuttatja az akkumulátorba. Ezek az impulzusok lassítják a szulfátréteg képződését és elősegítik a lemezek külső rétegén már kialakult szulfátréteg lebomlását. Az eszköz áramfelvétele csupán 2-5 mA, ami jelentősen alacsonyabb, mint az akkumulátorok tipikus önkisülési vesztesége.

Beszerelési Útmutató:

  1. Pozitív Pólusra Csatlakoztatás: Az áramkör piros vezetékét közvetlenül az akkumulátor pozitív (+) pólusára kell csatlakoztatni.
  2. Negatív Pólusra Csatlakoztatás: A kék vezetéket az akkumulátor negatív (-) pólusára kell kötni.
  3. Rögzítés: A műanyag házat célszerű stabilan rögzíteni a fülön található furat segítségével, hogy biztosítsuk az eszköz biztonságos elhelyezését.

Az akkumulátor aktivátor egy egyszerű, mégis rendkívül hatékony megoldás az akkumulátorok teljesítményének javítására és élettartamának növelésére. Ennek az eszköznek a használata jelentős mértékben hozzájárulhat a járművek megbízhatóbb működéséhez és csökkentheti az akkumulátorok cseréjével kapcsolatos költségeket.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail