Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 500 ml Kleen-flo 992

Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 500 ml Kleen-flo 992
Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 500 ml Kleen-flo 992
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Kleen-flo
  • Termékkód: AF101936
  • Mennyiségi egység: darab
2 850Ft
Nettó ár: 2 244Ft

Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló 500 ml Kleen-flo 992

Folyamatos használatával elkerülhető, hogy az üzemanyag rendszerben az el nem éget illetve egyéb szennyezőanyagok, továbbá a víz lerakódjon, ezzel rövidítve a motor élettartamát. Kiváló tisztító képességgel rendelkezik. Tisztítja az adagolórendszert is, továbbá megakadályozza, hogy a gyűrűkön illetve a porlasztócsúcson kialakuljon lerakódás. Ezt az adalékot majdnem minden diesel üzemanyag rendszerű autóban kötelezővé tenném. Télen különösen jó, ugyanis az autó, illetve a munkagép is sokkal könnyebben indul tőle. Az 500ml-es flakon rendkívül gazdaságos, ugyanis 820 liter diesel üzemanyaghoz elegendő, ára meg nevetséges a kiadósságához képest. 
Első használat esetén, viszont az előírtnál háromszor nagyobb mennyiségre van szükség, hogy a rendszer minél hamarabb kitisztuljon.

Téli használat esetén:
Ha a tankolás előtt a tankba mind a 150 ml diesel üzemanyagadalékot beleönti, akkor az üzemanyag dermedéspontját 70 liter esetében -50°C-ra leviszi, így a legzordabb hidegben is indul az autó. Ez az adalék garantáltan megakadályozza a diesel üzemanyag kocsonyásodását, illetve az üzemanyagszűrők és vezetékek elzáródását.

Rendszeres használata:
Folyamatos használat esetén ez a 500 ml-es flakon 820 liter gázolajhoz használható, úgy hogy a fentebb leírt tulajdonságok érvényben maradnak.

Kiszerelés 500 ml

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail