Menü
Kosár

Biztosíték készlet vegyes kicsi 100db-os AE-101

Biztosíték készlet vegyes kicsi 100db-os AE-101
Biztosíték készlet vegyes kicsi 100db-os AE-101
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: HD
  • Termékkód: AF103002
  • Mennyiségi egység: készlet
2 500Ft
Nettó ár: 1 969Ft

Mini vegyes összeállítású biztosíték készlet 100db-os csomagban

A mini autós biztosítékok kulcsfontosságú szerepet töltenek be a jármű elektromos rendszerének védelmében, biztosítva, hogy a túláram nem okoz kárt a különböző elektromos komponensekben. Egy 100 darabos csomag, amely különböző áramértékekkel rendelkező miniatűr biztosítékokat tartalmaz (10A, 15A, 20A, 25A, 30A), ideális választás mind szervizek, mind magánhasználatra, lehetővé téve, hogy mindig kéznél legyen a megfelelő biztosíték, amikor szükség van rá. A mini biztosítékok széles körben használhatók különböző járművekben, mint például személyautó, teherautók, motorkerékpárok és bizonyos tengeri járművek is, védelmet nyújtva az olyan elektromos komponensek számára, mint a rádió, a belső világítás, a navigációs rendszer, az ablaktörlők és sok más. Feladata, hogy megakadályozza a túláram okozta károkat és rövidzárlatot, növelve ezzel a jármű elektromos rendszerének biztonságát és megbízhatóságát.

Használata:

1. Állapítsuk meg, hogy melyik biztosíték hibás. Szükség esetén vegyük elő az autónak kézikönyvét, vagy a biztosíték takaró fedelen található rajz segítségével állapítsuk meg a lehetséges biztosíték helyzetét.
2. Egy biztosíték kiszedő csipesz segítségével, mely általában tartozéka a járműnek szedjük ki a biztosítéktáblából a biztosítékot.
3. A kiszedett biztosítékról olvassuk le az AMPER értéket (a szín is segíthet az azonosításban, de nem szabad 100%-ban rá hagyatkozni).
4. Vegyük az azonos AMPER számmal rendelkező biztosítékot a készletből. NAGYON FONTOS, HOGY NE HASZNÁLJUNK NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰT AZ ELLŐÍRTNÁL!
5. Majd egy határozott nyomó mozdulattal pattintsuk vissza a biztosítéktáblába.

A csomag összesen 100db – 10A, 15A, 20A, 25A, és 30A mini biztosítékokat tartalmaz, vegyített mennyiségben. A különböző áramértékek színkódolással vannak ellátva, ami megkönnyíti a megfelelő biztosíték kiválasztását a szükséges alkalmazáshoz, de nem szabad 100%-ban erre hagyatkozni.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail