Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Spuri üzemanyag adalék

Spuri üzemanyag adalék

A Szaki Kft. egy családi vállalkozás. A fõ tevékenységi köre az üzemanyag-adalékgyártás, fejlesztés, forgalmazás. A gyártást és a kizárólagos forgalmazási tevékenységet a Szaki kft. birtokolja.
Egy lépcsõvel lejjebb a regionális képviselõk vannak. Õk felügyelik a megyei területi képviselõket és a céglátogatókat. Termékeink az autósboltokban és a benzinkutaknál kaphatóak. Referencia jelleggel, közvetlen nagy felhasználót is kiszolgálunk.

A kísérletezés elsõ gondolata 1993-ban merült fel. Egy akkori üzemanyag-adalék megszûnt, és ûr támadt a piacon. Úgy gondoltuk, hogy egy igazán jó termék kell, amely nem csak ígérget, hanem bizonyít. Vegyészek és motorépítõk kaptak megbízást, hogy Farkas Kálmán fejlesztõmérnök és tulajdonos extrém, megoldhatatlannak látszó, különleges elképzeléseit megvalósítsák.

Sok munka, fejlesztések, kísérletek, módszertani rendszerek után tökéletesedett a SPURI. Évrõl-évre javul az anyag, a folyamatos fejlesztés eredményeképp.
A magyar szürkeállományt lelkesen összefogni, inspirálni, a legkiválóbb adalékot elõállítani ez a csapatunk célja. Ezen elvek mentén 1998-ra engedélyezett, ütõs anyaggá vált a „SPURI”!
Sokat megélt a cég és minden konkurensnek látszó terméket túlélt, Nyílván nem ok nélkül. Folyamatos forgalomemelkedés a mai napig tart. Ma már ismert, sõt méltán elismert, vitathatatlanul hatékony termék a SPURI. Igazi minõséget megjelenítõ márka! Sokáig non-profit módon mûködtünk, mígnem lassacskán kialakult egy jól mûködõ rendszer, egy minõségi üzemanyag-adalék forgalmazására: a „SPURI”-ra.

Mai napig új fejlesztések folynak, hogy még több elõnyt nyújtson a végfelhasználónak, érdekesebbnél-érdekesebb kísérleteket végzünk, hogy tökéletesítsük a „SPURI”-t. Az újabb motorokhoz, az újabb üzemanyagokhoz kell illeszteni folyamatosan az adalékot. Hisz a végfelhasználó nekünk a legfontosabb!
De a forgalmazókra is gondolunk, és napról-napra tökéletesítjük a forgalmazási rendszert, hogy felvegyük a versenyt ebben a felgyorsult világban. A SPURI széles körben könnyen, olcsón elérhetõ manapság.

Sajnos közben jövedéki adóval terhelt lett a termék, ami jelentõsen megnehezíti a forgalmazást, és szoros elszámolást igényel. Számunkra az ár-érték arány a legfontosabb. A megelõzés, a prevenció volt a célunk mindig is! A SPURI használata mindig megtérül, errõl a csekély elérhetõ ár gondoskodik. Levédettük a márkanevet, a csomagolásokat és a recepturát, hogy a vevõink mindig kifogástalan minõséget használjanak. Továbbá ÖKO üzemként az összes felhasznált energiát magunk termeljük meg napelemmel, kiserõmûvünkbe. Büszkék vagyunk rá, hogy nem csupán a SPURI használata kíméli környezetet, hanem a gyártás természetvédelmi jellegû, ökológiailag semleges üzem.

A legnagyobb hangsúlyt a tesztelésre, a bizonyításra helyeztük. Az extrém körülmények közti helytállás az igazi! Így jutottunk el a Rally Országos Bajnoki futamokig.
A sok teszt után megszületett a JG-2 versenyadalék, a prémium kategória! Mára eljutott a folyamatos felhasználásig, egyre többen kényeztetik autójukat vele! Folyamatosan újabb és újabb versenyzõk használják a kedvezõ tulajdonságai és egyszerû adagolása miatt.

Összefoglalva, nálunk a végfelhasználó megelégedettsége a mérvadó, ezért folyamatosan fejlesztünk és fejlõdünk, hogy még jobb minõséget állítsunk elõ!
Mi a nyereségünk jelentõs részét a fejlesztésbe forgatjuk, hogy korát meghaladó üzemanyag-adalékot hozzunk létre. Nekünk a munkánk küldetés, egy fantasztikus hobbi, egy közönség kiszolgáló hivatás, valamint mindent átívelõ érdekes munka, mely a vásárlóink elégedettségén nyugszik.

A fentiekben leírt meghatározó elvek mentén dolgozzunk, hogy vásárlóink és partnereink maximálisan elégedettek legyenek!

Forrás: https://spuri-adalek.hu

Gyártó: SPURI
A SPURI JG-2 kék színű üzemanyag adalék, melynek tulajdonságai kimagaslók lettek a hosszantartó tesztelések folyamán. Az adalék megfelel minden rally -ban használatos széria benzinhez, megfelel a körn..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: SPURI
A SPURI JG-2 kék színű üzemanyag adalék, melynek tulajdonságai kimagaslók lettek a hosszantartó tesztelések folyamán. Az adalék megfelel minden rally -ban használatos széria benzinhez, megfelel a körn..
8 990Ft
Nettó ár:7 079Ft
Gyártó: SPURI
Kiváló minőségű magyar fejlesztésű üzemanyagadalék, mely rendkívül sokoldalú és jelentős pozitív hatása van a motorra. Legyen benzin, vagy dízelmotor mindkettőben használható. Spuri üzemanyag..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Gyártó: SPURI
Kiváló minőségű magyar fejlesztésű üzemanyagadalék, mely rendkívül sokoldalú és jelentős pozitív hatása van a motorra. Legyen benzin, vagy dízelmotor mindkettőben használható. Spuri üzemanyag..
4 650Ft
Nettó ár:3 661Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail