Prémium napfényvédő

Új generációs három rétegű extra merev prémium napfényvédő, melyet az autó szélvédőjére célszerű felhelyezni. Ezen a napfényvédőn egy extra lézer gravírozású fényvisszaverő réteg található, mely a lehető legjobban meggátolja a meleg bekerülését az utastérbe. Vastag és erősített anyagának köszönhetően minden eddigi napfényvédőnél merevebb. A harmonika szerűen hajtott felület kellőképpen igazítható a szélvédőnek a méretéhez. A laser technológiás napvédőt a szélvédő belső oldalán a csomagban található minőségi tapadókorongokkal lehet rögzíteni. Másodpercek alatt le, illetve felszerelhető. Összehajtva kis helyen elfér.

Teljes mérete: 145 x 60 cm

Napvédő, prémium, extra merev 145x60 cm SUN-LASER

  • Termékkód: AF100983
  • Elérhetőség: Készleten
  • 1,950 Ft
  • Nettó ár: 1,535 Ft

Kapcsolódó termékek

Napvédő, prémium, extra merev 145x80 cm SUN-LASER

Napvédő, prémium, extra merev 145x80 cm SUN-LASER

Prémium napfényvédő Új generációs három rétegű extra merev prémium napfényvédő, melyet az autó szélvédőjére célszerű felhelyezni. Ezen a napfényvédőn egy extra lézer gravírozású fényvisszaverő réteg ..

2,280 Ft Nettó ár: 1,795 Ft

Napvédő, prémium, extra merev 145x70 cm SUN-LASER

Napvédő, prémium, extra merev 145x70 cm SUN-LASER

Prémium napfényvédőÚj generációs három rétegű extra merev prémium napfényvédő, melyet az autó szélvédőjére célszerű felhelyezni. Ezen a napfényvédőn egy extra lézer gravírozású fényvisszaverő réteg ta..

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

Kulcsszavak: napvédő, szélvédőre, napfényvédő, legjobb, merev, erős