Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Gyerekfigyelő tapadókorongos kiegészítő tükör AM6668

Gyerekfigyelő tapadókorongos kiegészítő tükör AM6668
Gyerekfigyelő tapadókorongos kiegészítő tükör AM6668
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Automax
  • Termékkód: AF102991
  • Mennyiségi egység: darab
1 650Ft
Nettó ár: 1 299Ft

Gyerekfigyelő tapadókorongos kiegészítő tükör

A belső kiegészítő tükör egy kiváló megoldás minden szülő és gyermeket szállító személy számára, aki extra biztonságot és kényelmet szeretne a vezetés során. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi a hátsó üléseken utazó gyermekek folyamatos megfigyelését anélkül, hogy a vezetőnek hátranéznie kellene, így csökkentve a balesetek kockázatát és növelve a vezetés biztonságát.

A tükör tapadókorongos rögzítése lehetővé teszi, hogy könnyedén felhelyezd az üvegre, így az első ülések felől is tökéletes rálátást biztosít a hátsó ülésekre.

Az ilyen típusú belső kiegészítő tükör nem csak a biztonságot szolgálja, de a vezető nyugalmát is, mivel lehetővé teszi a gyermekekkel való szemkontaktust, kommunikációt, illetve a szülők számára nyugodt vezetést biztosít, tudva, hogy gyermekeik jól vannak. Ezen felül, a tükör segítségével a szülők könnyedén figyelemmel kísérhetik a gyermek általános viselkedését, étkezését vagy akár alvását is utazás közben.

A belső kiegészítő tükör használata egyszerű és gyors, nem igényel szerszámokat vagy bonyolult szerelést, így bárki számára elérhetővé teszi a gyors telepítést és szükség esetén a helyzetének módosítását. A tükör designja modern és diszkrét, így harmonikusan illeszkedik az autó belső terének stílusához, anélkül, hogy zavarná a vezető vagy az utasok látómezőjét.

Összességében, a belső kiegészítő tükör egy must-have kiegészítő minden olyan család számára, ahol fontos a biztonságos és nyugodt utazás, különösen ha gyermekek is az utazók között vannak. Szerezd be még ma ezt a hasznos eszközt, hogy minden utazás során biztos lehess abban, hogy gyermekeid biztonságban vannak, miközben te teljes figyelmét az útra összpontosíthatod.

Mérete: 110 x 55 mm

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail