Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Dísztárcsa (16) Nascar ST 4db-os garnitúra

Dísztárcsa (16) Nascar ST 4db-os garnitúra
Dísztárcsa (16) Nascar ST 4db-os garnitúra
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Jacky
  • Termékkód: AF102962
  • Mennyiségi egység: garnitúra
9 990Ft
Nettó ár: 7 866Ft

Dísztárcsa (16) Nascar ST 4db-os garnitúra

Egy modern, széles küllős dísztárcsa készlet ezüst színben, amely nem csak egyedi megjelenést kölcsönöz az autónak, hanem védi a felniket a kisebb sérülésektől is. Ez a strapabíró dísztárcsa ABS műanyagból készült, és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Képes ellenállni a só, az UV sugárzás és a savas eső hatásainak is. Ráadásul a felületét két réteg lakkréteg védi. Fontos megjegyezni, hogy a dísztárcsa készlet nem függ az autó típusától, csak a kerék méretét kell ismerni ahhoz, hogy lemezfelnivel szerelt autón lehessen használni.

Dísztárcsa felrakása:
1. A felni méretéhez megfelelő dísztárcsát kell választani, ezt az adatot a legkönnyebben a gumiról tudjuk leolvasni (pl.165/60/R15) a példában a R15 jelzi a coll méretét azaz 15 colos. Ebben az esetben tehát a 15 colos dísztárcsát kell választanunk.
2. Óvatosan távolítsa el a csomagolást a dísztárcsáról, ügyeljen ne sérüljön a felület illetve a rögzítő fül.
3. A dísztárcsán keressen egy kisebb mélyedést, melyet majd a lemez felnin a szelephez kell tennie.
4. Ha a rögzítő gyűrűk külön vannak, akkor a dísztárcsa belső rögzítőfülén van egy mélyedés, ahová óvatosan bújtassa bele.
5. A kivágott részt, most illessze a gumiabroncs szelepéhez, majd erőteljesen, de kellő óvatossággal nyomja a dísztárcsát a felnihez.
6. Ezt a műveletet ismételje meg az összes kereken.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail