Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Dísztárcsa (16) Impulse silver 4db-os garnitúra

Dísztárcsa (16) Impulse silver 4db-os garnitúra
Dísztárcsa (16) Impulse silver 4db-os garnitúra
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Versaco
  • Termékkód: AF102981
  • Mennyiségi egység: garnitúra
8 990Ft
Nettó ár: 7 079Ft

Dísztárcsa (16) Impulse silver 4db-os garnitúra

Ez az ezüst szín széles küllős dísztárcsa készlet nem csak modern, szolid kinézetet kölcsönöz autójának, hanem kiváló védelmet is nyújt a felniknek. Az ABS műanyagból készült, karbon mintázatú dísztárcsák rendkívül strapabíróak, és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, beleértve a sót, az UV sugárzást és a savas esőt is. A dupla lakkréteg védi a felületüket, hogy hosszú ideig megőrizzék fényes megjelenésüket. A legjobb az egészben, hogy ez a dísztárcsa szett univerzális, így nem kell aggódnod az autótípustól függően. Mindössze annyit kell tenned, hogy megismered a kerék méretét, és már felszerelheted őket a lemezfelnivel szerelt autódra. Ezek a dísztárcsák tökéletes választás az autód személyre szabásához és védelméhez. Legyen autód stílusos és védett!

Dísztárcsa felrakása:
1. A felni méretéhez megfelelő dísztárcsát kell választani, ezt az adatot a legkönnyebben a gumiról tudjuk leolvasni (pl.165/60/R15) a példában a R15 jelzi a coll méretét azaz 15 colos. Ebben az esetben tehát a 15 colos dísztárcsát kell választanunk.
2. Óvatosan távolítsa el a csomagolást a dísztárcsáról, ügyeljen ne sérüljön a felület illetve a rögzítő fül.
3. A dísztárcsán keressen egy kisebb mélyedést, melyet majd a lemez felnin a szelephez kell tennie.
4. Ha a rögzítő gyűrűk külön vannak, akkor a dísztárcsa belső rögzítőfülén van egy mélyedés, ahová óvatosan bújtassa bele.
5. A kivágott részt, most illessze a gumiabroncs szelepéhez, majd erőteljesen, de kellő óvatossággal nyomja a dísztárcsát a felnihez.
6. Ezt a műveletet ismételje meg az összes kereken.

A dísztárcsa készlet 4db dísztárcsát tartalmaz. Az ára 4db-ra értendő.

Figyelem! A dísztárcsák többsége az üzletünkben nem található meg, csak 1-2 napos átfutással elérhető. Így mindenképpen rendelni szükséges a weboldalon keresztül, akár személyesen venné át, akár kiszállítással kérné.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail