Menü
Kosár

Autótakaró félgarázs ponyva XL-es 338x154x66cm AM8981

Autótakaró félgarázs ponyva XL-es 338x154x66cm AM8981
Autótakaró félgarázs ponyva XL-es 338x154x66cm AM8981
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Automax
  • Termékkód: AF103016
  • Mennyiségi egység: darab
9 990Ft
Nettó ár: 7 866Ft

Autótakaró félgarázs ponyva XL-es 338x154x66cm AM8981

Félgarázs, egy autóvédő megoldás, amely hatékony védelmet nyújt az autó felső részének, szinte minden időjárási viszonyok között. A könnyen telepíthető félgarázs kialakítása lehetővé teszi, hogy a járművet gyorsan és egyszerűen le- és befedje, akár otthonában, akár útközben.

A félgarázs UV-álló anyagból készült, amely ellenáll a napfény káros hatásainak, megakadályozza a festék kifakulását és a kárpitok károsodását, illetve az utastér felmelegedését. A vízálló felület megvédi az autót az eső, hó káros hatásaitól. A stabil, rugalmas strapabíró rögzítőpántok biztosítják, hogy a garázs szorosan az autóhoz simuljon, és ne repüljön el szélsőséges időjárási körülmények között sem.

A garázs alsó részére szerelt horoggal ellátott gumipántok segítségével könnyen rögzíthető az autó kerekeihez, így a garázs nem mozdul el még erős szélben sem. A félgarázs designja elegáns és diszkrét, így nem rontja az autó esztétikai megjelenését, és könnyen összehajtható, amikor nem használják, ezáltal minimális helyet foglal a csomagtartóban.

A félgarázs praktikus kiegészítő azok számára, akik szeretnék megőrizni járművük állapotát és megkímélni azt a korai elhasználódástól. A termék mellett szállított tárolótáska segíti a garázs tárolását és szállítását, így az mindig kéznél van, amikor csak szükség van rá.

Mérete: XL-es
Méretei: 338x154x66cm

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail