Menü
Kosár

Truflex.Pang

Truflex.Pang
Gumiabroncs szerelő paszta PANG 5kg Gumiabroncs szerelő paszta PANG 5kg
-8 %
Gyártó: Truflex.Pang
A gumiabroncs pereme és a vele érintkező részének bekenésére szolgál. Megakadályozza a peremszivárgást, továbbá kíméli a gumi élét. Ez a gumiszerelő paszta elsősorban gumiszerelő szakembereknek készül..
3 990Ft 4 350Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Truflex.Pang
Defektek esetén használható gumitömítő javítószál, köznyelvben giliszta. Használatához defektjavító szerszánra van szükség, mely megvásárolható a weboldalunkon.Kiszelés: 5db/csomag Ár/csomag Hos..
280Ft
Nettó ár:220Ft
Gyártó: Truflex.Pang
Elsősorban motorkérékpárok tartós gumabroncs javítására szolgálat készlet, de használható autók, illetve kerékpárok gumiabroncs javítására is. PF25 motorkerékpár javítókészlet - tartalm..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Gyártó: Truflex.Pang
Kifejezetten kerékpár-belső gumik javítására kifejlezett gumiabroncs javító készlet, mely segítségével a sérüleket teljesen értékűen meg lehet javítani. Tökéletes választás műhelyeknek, illetve háztar..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Gyártó: Truflex.Pang
 A Pang tömlő - és gumiabroncs javító anyagokat hideg kémiai vulkanizálással lehet felvinni a javítandó gumifelületre. Ha figyelmesen követi a használati utasítást, sikeresen megjavíthatja a ..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Truflex.Pang
PVC, ponyva, sátor, strandfelszerelés stb... javítására alkalmazható készlet. Gumi javítására nem alkalmazható!Készlet tartalma: 2db PVC ragasztó 14ml 1db csiszolópapír 1db 60x9cm-es PVC anyag ..
1 280Ft
Nettó ár:1 008Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail