Menü
Kosár

Illatosító, prémium Imao Costa Rica

Illatosító, prémium Imao Costa Rica
Illatosító, prémium Imao Costa Rica
Illatosító, prémium Imao Costa Rica
Illatosító, prémium Imao Costa Rica
Illatosító, prémium Imao Costa Rica
Illatosító, prémium Imao Costa Rica
Illatosító, prémium Imao Costa Rica
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: IMAO Parfums
  • Termékkód: AF102849
  • Mennyiségi egység: darab
1 750Ft
Nettó ár: 1 378Ft

Illatosító, prémium Imao Costa Rica

Imao illatosítók, prémium minőségű autóillatosító szilikon lapkák, mely prémium minőségű egyedi parfümmel van átitatva. Összetevőinek és hordozóanyagának köszönhető nagyon hosszan 45 napon túl is megőrzi kellemes prémium illatát. Illatösszetevői összehasonlíthatatlan a többi olcsóbb kategóriás lapillatosítókéval, ebben az illatosítóban tényleg érezni lehet a prémium parfüm összetevőket. Az IMAO Parfums exkluzív illatosítói gondosan kimunkált összetételüknek és egzotikus illatuknak köszönhetően utazásra csábítanak.

Az illatosítón található egy illatteszter is, mely segítségével kiválasztható a legkedveltebb illat.

Az IMAO Aventures Au Costa Rica egy luxus, prémium autóillat , amely egy felejthetetlen élményekkel teli egzotikus utazásra viszi Önt. Ezt az egyedi aromát gondosan megkomponáltuk, hogy a kaland és a kikapcsolódás hangulatát teremtse meg, amely uralni fogja járműve belsejét. Az IMAO Aventures Au Costa Rica illatának fejjegyei a mandarin és a bergamott frissességével és energiájával csábítanak. Finom édességüket egy frissítő, citrusos aroma töri meg, mely tökéletesen bevezet az egzotikus kalandok világába. Az illat szívjegyei a levendula, az alma, a tengeri jegyek és az egzotikus gyümölcsök lenyűgöző keveréke. Kombinációjuk harmonikus kompozíciót hoz létre, amely tükrözi Costa Rica csodálatos tájait és sokszínűségét a növény- és állatvilágban. A levendula finom mélységet ad, míg az alma és az egzotikus gyümölcsök lédússágot és felfrissülést, a tengeri jegyek pedig a trópusi strandok ellenállhatatlan varázsát hangsúlyozzák. Végül az IMAO Aventures Au Costa Rica alapjegyei borostyánfa, kumarin és vanília melegével vonják be az autó belsejét. Érzéki és nyugtató aurájuk tökéletes egyensúlyt biztosít az egész illatnak, egyedi, elegáns karaktert adva annak. Az IMAO Aventures Au Costa Rica egy luxus autóillat, amely az egyedi, egzotikus aromák legigényesebb szerelmeseit is kielégíti. Egyedülálló összetételének köszönhetően kiváló választás azok számára, akik felejthetetlen érzékszervi benyomásokkal szeretnék gazdagítani utazási élményeiket.

Hogyan tudjuk kihasználni a legjobban az illatosító hosszan tartó hatását?

Az IMAO lapka illatosítót az autóban olyan helyre helyezzük el, ahol folyamatosan nem éri közvetlen napfény, erre a legjobb megoldás a kézifékkarra rögzítés, vagy a kesztyűtartó alá csíptetés az utasoldali lábtérnél. Vagy esetleg a szék alá helyezés. Az illatosító a legtöbb felülettel érintkezve nem hagy nyomot maga után.

Várható hatás: átlag 45 nap

Illatjegyek:
- Patchouli
- Cédár
- Ciprus
- Zsálya

Illatösszetétel 0-5-ig skálán:
Virág: 0,5
Gyümölcs: 0,1
Fa: 5
Édes: 1
Friss: 3,5

 

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail