Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Fényvisszaverő csík matrica piros M-3C-R

Fényvisszaverő csík matrica piros M-3C-R
Fényvisszaverő csík matrica piros M-3C-R
Fényvisszaverő csík matrica piros M-3C-R
Fényvisszaverő csík matrica piros M-3C-R
Fényvisszaverő csík matrica piros M-3C-R
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: HD
  • Termékkód: AF103003
  • Mennyiségi egység: darab
150Ft
Nettó ár: 118Ft
10 vagy több 1 300Ft

Fényvisszaverő piros matrica sb-os

Piros fényvisszaverő matrica csomag tökéletes választás mindenki számára, aki biztonságát szeretné növelni az utakon és más közterületeken. Ez az öntapadós fényvisszaverő csík különösen jól használható kerékpárok, utánfutók, pótkocsik, szemeteskukák és mozgássérült járművek láthatóságának javítására.

A csomag 10 darab, 30cm x 5cm méretű fényvisszaverő matricát tartalmaz, így több jármű vagy tárgy is felszerelhető vele a fokozott biztonság érdekében.

A fényvisszaverő matricák használata egyszerű, a ragasztófelület miatt gyorsan és könnyen felhelyezhetőek bármilyen sima felületre. A piros fényvisszaverő csíkok jelentősen javítják a láthatóságot rossz látási viszonyok között, így csökkentve a balesetek kockázatát. Legyen szó sötétedésről, ködről vagy esőről, ezek a matricák segítenek abban, hogy Önt és értékeit észrevegyék az utakon.

A fényvisszaverő matricák nem csak praktikusak, hanem tartósak is. Kiváló minőségű anyaguk biztosítja, hogy hosszú időn keresztül megőrizzék ragasztóképességüket és fényvisszaverő tulajdonságaikat, így hosszú távon is biztosíthatják a biztonságot.

Felszerelésükkel nemcsak saját magunkat, hanem közvetlen környezetünket is védelmezzük, hozzájárulva egy biztonságosabb közlekedési kultúra kialakításához. Bármely jármű vagy tárgy könnyen és gyorsan felismerhetővé válik ezekkel a fényvisszaverő matricákkal, így elősegítve a balesetmentes közlekedést.

A piros fényvisszaverő matrica csomag ideális választás mindazok számára, akik fontosnak tartják a biztonságos közlekedést és szeretnének hozzájárulni saját és mások védelméhez az utakon.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail