Menü
Kosár

Csúszósaru kábelvég hüvely (anya) 6,3mm (100db) 015/443

Csúszósaru kábelvég hüvely (anya) 6,3mm (100db) 015/443
Legjobban keresett
Csúszósaru kábelvég hüvely (anya) 6,3mm (100db) 015/443
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: OEM
  • Termékkód: AF100438
  • Mennyiségi egység: csomag
1 500Ft
Nettó ár: 1 181Ft

Csúszósaru kábelvég hüvely (anya) 6,3mm (100db) 015/443

A csúszósaru kábelvég hüvelyek elengedhetetlen elemei a korszerű elektromos kapcsolatoknak, lehetővé téve a gyors, hatékony és megbízható elektromos csatlakozások kialakítását. A 6,3 mm-es csúszósaru kábelvég hüvely (anya) kiváló minőségű rézből készült, amely garantálja az optimális elektromos vezetőképességet és a hosszú távú megbízhatóságot. A 100 darabos csomagolás praktikus választás mindenféle elektromos projekt és szerelési munka számára, legyen szó otthoni, ipari vagy járműelektronikai alkalmazásokról.

Ezek a csúszósaru kábelvég hüvelyek ideálisak a különböző méretű és típusú vezetékek gyors csatlakoztatására, biztosítva ezzel a könnyű és gyors szerelhetőséget. A réz anyag kiváló elektromos tulajdonságai révén csökkenti az ellenállást és növeli az áramátviteli hatékonyságot, így biztosítva a kapcsolatok megbízható és stabil működését. A 6,3 mm-es méret széles körben kompatibilis a leggyakrabban használt elektromos alkatrészekkel és kábelekkel, így ezek a hüvelyek sokoldalúan alkalmazhatók különböző elektromos rendszerekben.

Az anya típusú kialakítás lehetővé teszi, hogy a csúszósaru kábelvég hüvelyek könnyen és biztonságosan illeszkedjenek a megfelelő apa csatlakozókhoz, ezzel is növelve a szerelési munkák hatékonyságát és biztonságát. A csomagolásban található 100 db hüvely kiváló ár-érték arányt képvisel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy nagyobb mennyiségű elektromos kapcsolatot hozzanak létre költséghatékonyan.

A csúszósaru kábelvég hüvelyek használata előtt ajánlott ellenőrizni a kábel méretét és a csatlakoztatni kívánt eszköz specifikációit, hogy a lehető legjobb illeszkedést és elektromos teljesítményt biztosíthassuk. Minden szerelési munka elvégzésekor fontos a megfelelő biztonsági előírások betartása, hogy elkerüljük az elektromos áramütés vagy egyéb balesetek kockázatát

Kiszerelés: 100db / csomag
Mérete: 6,3mm anya

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail