Menü
Kosár

Agip termékek

Agip termékek

Az Eni S.p.A. csoport tagjaként az "Agip" az Eni olaj- és energiaipari vállalat márkaneve. Az Agip márka híres olajtermékekről, üzemanyagokról és kenőanyagokról, amelyeket világszerte értékesítenek. Az Eni egy olaj- és gázipari multinacionális vállalat, amelynek központja Olaszországban található, és széles körű energiaipari termékeket gyárt és értékesít.

Az Agip márka részt vesz az üzemanyagok, motorolajok és kenőanyagok piacán, és az autóvezetők és ipari felhasználók számára kínál különböző termékeket. Az Agip üzemanyagokat és kenőanyagokat gyakran használják autók, teherautók, motorkerékpárok és más járművek üzemeltetéséhez.

Az Agip és az Eni elkötelezettek a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt, és számos programot és kezdeményezést indítottak annak érdekében, hogy csökkentsék a környezeti hatásokat és támogassák az alternatív energiaforrások fejlesztését.

Mint globális vállalat, az Eni és az Agip szerte a világon jelen vannak, és számos országban értékesítik termékeiket és szolgáltatásaikat az ügyfeleknek.

Gyártó: Agip
Régi márkanéven AGIP, melynek új márkaneve ENI. EP adalék, mely tartós kenőfilmet biztosít. Felhasználási hőmérséklet: -30°C - +120°C között.Kiszerelés: 400g (nettó)..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail