Gyermekülés alá védő

Kifejezetten gyermekülés illetve ülésmagasító alá fejlesztett védő, mely megvédi az ülést vagy az üléshuzatot a karcolásoktól, horzsolásoktól, illetve egyéb szennyeződésektől. Ki ne féltené a bőrkárpitot az autóban, mikor behelyezi a gyerekülést? Ha az üléshuzatot vagy a bőrkárpitot, akkor ezt az ülésvédőt Önnek találták ki. Nem csak a felszíni horzsolásoktól véd, hanem a gyerekek által okozott maradandó károsodás ellen. Vastag, vízhatlan felülete ellenáll a pisinek is. Az ülésvédőn található tárolófakkokban tárolhatók a legszűkségesebb dolgok is. Pl. alvóka, egyéb játékok, pelenka, ital, stb....

A gyermekülés nem tartozéka a terméknek.


Ülésvédő tárolóval gyerekülés alátét AR03012

  • 4,990 Ft
  • Nettó ár: 3,929 Ft

Kapcsolódó termékek

Ülésvédő háttámlára, mosható átlátszó fólia

Ülésvédő háttámlára, mosható átlátszó fólia

Rugdosás védő háttámlára Ez az ülésvédő elsősorban családos embereknek lett kifejlesztve. Megvédi az ülés háttámláját, a gyermek által okozott esetleges sérülések ellen, mint például: sár, piszok, ..

1,390 Ft Nettó ár: 1,094 Ft

Ülésvédő háttámlára, mosható fekete poliészter

Ülésvédő háttámlára, mosható fekete poliészter

Háttámla védő rugdosás ellen Kiváló minőségű védőhuzat háttámlára, melynek szerepe, hogy megvédje az ülés háttámláját az esetlegesen keletkezett kosztól, szakadástól stb… Univerzális méretű, könnyen ..

1,490 Ft Nettó ár: 1,173 Ft

Kulcsszavak: gyerekülés, védő, gyermekülés, kárpit, ülésvédő, tároló, gyermek, autóban, alátét