• Horpadás javító készlet 062/002 Akció

Horpadás javítása házilag

Akár otthon is, minimális műszaki érzékkel rendelkező ember is elboldogul ezzel a horpadásjavító szettel. Egy nagyon egyszerű, de mégis nagyon hatékony horpadásjavító szettről van szó.  A legtöbb autón keletkezett horpadás javítható ezzel a készlettel. A lentebb lévő útmutatót követve szakszerű végeredményt tud eszközölni a sérült felületen. A készletben lévő speciális ragasztó rúd nagyjából 12 alkalomra elegendő, de utántöltő kapható hozzá.


Tartozékok:
1 Ragasztópisztoly 1db
2. Ragasztó rúd 3db
3. Húzólap 2db
4. Konzol 1db
5. Szárnyas anya 1db
6. Kaparólap 1db
7. Pontozó 1db
8. Szintállító 2db
9. Oldószer (ecsetes tégely)

Horpadásjavító készlet használata:

1. Helyezze be a ragasztó rudat (2) a ragasztó pisztolyba (1), dugja be a készüléket és hagyja felmelegedni 10-15 percig.
2. Használjon tiszta rongyot a felület megtisztítására. Utána a kiválasztott húzólapra nyomjon ragasztót a pisztoly segítségével.
3. Helyezze a húzólapot a sérülés közepére és tartsa ott 10 másodpercig. FIGYELMEZTETÉS: Ne nyomja erősen a húzólapot a sérült felültre.
4. Helyezze a konzolt (4) a húzólapra, állítsa be a szintállítókat (8) megfelelő méretűre. Erősítse a szárnyas anyát (5) a húzólap (3) végére, folytassa a szárnyas anya megfeszítését amíg a horpadás kiegyenesedik. Ha a horpadás eléri a megfelelő szintet, akkor hagyja abba a műveletet.
5. Vegyes le a szárnyas anyát és távolítsa el a konzol, illetve a húzólapot a felületről úgy, hogy 2 csepp oldószert (9) használ a ragasztó feloldására. Használja a kaparólapot (6) a felpuhult ragasztó eltávolítására.
6. Amennyiben a horpadást túlhúzta használjon kalapácsot és finoman ütögesse a pontozót (7), így a túlhúzott felület normál állapotba került.
7. Megjegyzés: A javító készlet nem alkalmazható minden fajta sérülésre, függetlenül a sérülés méretétől. A javító készlet nem alkalmazható alumínium felületeken.

Letöltések
BGS Horpadásjavító használata (PDF) letöltés

Horpadás javító készlet 062/002

  • 6,180 Ft 7,280 Ft
  • Nettó ár: 4,866 Ft

Kapcsolódó termékek

Horpadásjavító szetthez tartalék ragasztórúd csomag 10db 062/286

Horpadásjavító szetthez tartalék ragasztórúd csomag 10db 062/286

Horpadásjavítóhoz ragasztórúd Horpadásjavító készletünkhöz tartalék ragasztórúd készlet. A csomagban 10db ragasztórúd található. Használható egyéb célra is ragasztópisztolyban. Hossza: 300 mm Átm..

4,290 Ft Nettó ár: 3,378 Ft

Kulcsszavak: horpadásjavító, horpadás javítása házilag, sérülés, ütközés, otthon, sérülés, javító, készlet