Kormányzár baseball ütő formájú

A kormányzár előnye, hogy nagyon könnyű és keskeny, ezáltal idősebbek is jól használhatják, továbbá kis helyen elfér. Ez a baseball ütő formájú kormányzár, nem csak nehezíti az autótolvajok dolgát, hanem akár védelmi eszközként is használható leszerelt állapotban.

Fontos információ!
A kormányzárhoz 2db kulcs tartozik ezek egyediek és pótolhatatlanok, a kulcsokat célszerű külön tárolni, tartani egymástól.
A kormányzár nem szerelhető fel kormányvédővel ellátott autóra.

Használati utasítás:
Felhelyezése:
1. A kormányzár kulcs nélkül is felhelyezhető a kormánykerékre. Fontos, hogy a kormányon ne legyen kormányvédő, különben a szerkezet nem fogja átérni a kormányt.
2. Tekerjük egy a baseball ütő nyelét az óramutató járásának irányával megegyező irányba mindaddig, míg a kormányzár teljesen nyitott állapotba kerül. 3. Helyezzük rá a kormánykerékre párhuzamos irányban, majd ha a lyuk fedi a kormány kereket, akkor tekerjük el ismételten a kormányzárat, míg a kormánykereket el nem fedi.

A kormányzár csak 1 irányba fordul, így kulcs nélkül nem lehet leszedni.

Leszerelése:
1. A baseballütő elején találhatunk egy egyedi zárat.
2. A kulcsot egy irányból tudjuk belehelyezni, a kulcs elforgatása után oldódik a zár és a nyél elforgatásával le tudjuk szerelni a kormányról.

Biztonsági kormányzár baseball ütő forma (lopkar) NOK54

  • 3,990 Ft 4,540 Ft
  • Nettó ár: 3,142 Ft

Kulcsszavak: kormányzár, lopkar, könnyű, baseball, ütős, vékony, lopás, ellen, autó, rögzítő, kormány, védelem

Ajánlott termékek