Kormányzár baseball ütő formájú

A kormányzár előnye, hogy nagyon könnyű és keskeny, ezáltal idősebbek is jól használhatják, továbbá kis helyen elfér. Ez a baseball ütő formájú kormányzár, nem csak nehezíti az autótolvajok dolgát, hanem akár védelmi eszközként is használható leszerelt állapotban.

Fontos információ!
A kormányzárhoz 2db kulcs tartozik ezek egyediek és pótolhatatlanok, a kulcsokat célszerű külön tárolni, tartani egymástól.
A kormányzár nem szerelhető fel kormányvédővel ellátott autóra.

Használati utasítás:
Felhelyezése:
1. A kormányzár kulcs nélkül is felhelyezhető a kormánykerékre. Fontos, hogy a kormányon ne legyen kormányvédő, különben a szerkezet nem fogja átérni a kormányt.
2. Tekerjük egy a baseball ütő nyelét az óramutató járásának irányával megegyező irányba mindaddig, míg a kormányzár teljesen nyitott állapotba kerül. 3. Helyezzük rá a kormánykerékre párhuzamos irányban, majd ha a lyuk fedi a kormány kereket, akkor tekerjük el ismételten a kormányzárat, míg a kormánykereket el nem fedi.

A kormányzár csak 1 irányba fordul, így kulcs nélkül nem lehet leszedni.

Leszerelése:
1. A baseballütő elején találhatunk egy egyedi zárat.
2. A kulcsot egy irányból tudjuk belehelyezni, a kulcs elforgatása után oldódik a zár és a nyél elforgatásával le tudjuk szerelni a kormányról.

Biztonsági kormányzár baseball ütő forma (lopkar) NOK54

  • 3,990 Ft 4,540 Ft
  • Nettó ár: 3,142 Ft

Kulcsszavak: kormányzár, lopkar, könnyű, baseball, ütős, vékony, lopás, ellen, autó, rögzítő, kormány, védelem

Ajánlott termékek

Motorponyva M-es 120x220cm

Motorponyva M-es 120x220cm

Motorponyva M-es Porvédelemre használható motortakaró ponyva. Kizárólag fedett helyen levő használatra lett tervezve. A ponyva célja, hogy megvédje a motort a portól és az esetleges rágcsálók lábnyom...

1,690 Ft

Vadriasztó dupla sípos, autóra

Vadriasztó dupla sípos, autóra

Dupla sípos vadriasztó készülék autóra Állatokat figyelmeztető készülék. A készülék 60 km/óra vagy nagyobb sebességnél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat. Emeli az Ön biztonságá...

990 Ft

Osram Xenon D2S 35W Original Xenarc 66240 4 év gar.

Osram Xenon D2S 35W Original Xenarc 66240 4 év gar.

Osram D2S Original Foglalat: D2S Névleges teljesítmény: 35W Névleges feszültség: 85V Gyártó: Osram Kiszerelés: 1db/doboz Színhőmérséglet: 4150K Jótállás: 48 hónap Méretek: 8.5 x 3 x 3 cm Súly...

14,990 Ft