AUTOLOK 2000 Plus H biztonsági kormányzár

A legújabb fejlesztésű AUTOLOK kormányzár megakadályozza, hogy illetéktelenek ellopják, illetve használják járművét. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően nem csak biztonságosabb, de mostantól az újabb kivitelezésű autókkal is kompatibilis az AUTOLOK kormányzár.
A kormányzár gyártási jogát Magyarország megkapta, így támogathatja a hazai piacot a termék megvásárlásával.
Ugye tudjuk mindannyian, hogy nincsen ellophatatlan autó (sajnos), viszont minél több biztonsági eszközt használunk az autókban, akkor a tolvaj bandák inkább keresnek egy könnyebb "prédát". Az AUTOLOK biztonsági termékek elsősorban olyan autólopásgátló, amely a tolvajnak tartósan ellenáll, amelynek eltávolítása eszközigényes, fárasztó fizikai munkát követel meg, hosszú időt vesz igénybe, zajos és feltűnő.
Az AUTOLOK 2000 PLUS olyan kormányzár amelyik nem eltávolítható a kormány átvágásával, megakadályozza a kormány levételét, védi a légzsákot és tartósan ellenáll a fizikai támadásoknak ( ezt csak az Autolok 2000 Plusz tudja ).
Az AUTOLOK 2000 továbbra is csúcsnak számít az autóvédelemben.

Az egyszerű kezelhetőség, az egyedülálló ellenálló képesség, a jó elrettentő hatás - ami az ismertségének terjedésével tovább fokozódott az elmúlt évtized során -, az ismétlődő nemzetközi tesztelési eredmények és az autósok pozitív tapasztalatai a legkeresettebb és a legmegbizhatóbb védelmi eszkőzzé léptették elő.

Az Autolok kormányzár jóval olcsóbb mint más, még hatékonynak mondható védelmi eszköz. Pl. egy beépített sebességváltó-zár árának kevesebb mint felébe kerül, bár hatékonyságban messze felül múlja azt. Az benyomott kuplunggal pillanatok alatt elvontatható, míg az Autolok 2000-el védett nem, mert nem kormányozható.

Biztonsági kormányzár Autolok 2000 Plus

  • 29,990 Ft 34,990 Ft
  • Nettó ár: 23,614 Ft

Kulcsszavak: lopásgátlás, autó, kormányzár, tolvajok ellen, autólopás, autolok, hatékony

Ajánlott termékek

Levegőszűrő sport MT2503R piros

Levegőszűrő sport MT2503R piros

DIREKT SPORT LEVEGŐSZŰRŐ, MT2503R PIROS Használati utasítás: első üzembe helyezés előtt is be kell olajozni a szűrőt, a tisztítószettben lévő ásványi olajjal. 1. Előtisztítás: tisztítsa meg a légszűr...

3,890 Ft

Levegőszűrő sport MT2504C carbon (kicsi)

Levegőszűrő sport MT2504C carbon (kicsi)

DIREKT SPORT LEVEGŐSZŰRŐ, MT2504C CARBON Használati utasítás: első üzembe helyezés előtt is be kell olajozni a szűrőt, a tisztítószettben lévő ásványi olajjal. 1. Előtisztítás: tisztítsa meg a légszű...

3,250 Ft

Vízmelegítő, vízforraló 12V/150W 30310

Vízmelegítő, vízforraló 12V/150W 30310

VízforralóMinden 12V-al üzemelő járműben használható, ahol van szivargyújtó aljzat. Kisebb (bögrényi) víz felforralására, illetve melegítésére lett tervezve. Hosszú utazáskor, kempingezéskor kiváló me...

1,450 Ft