Standard méretű Autolok váltókar zár

Az AUTOLOK ORIGINAL védelmi eszközt hatásos kiegészítő lopásgátlóként ajánljuk. Sárga színben kapható. “S” és “M” mérete között lehet választani. Ennek eldöntéséhez mérjük meg a 3-as sebesség fokozatba tett váltó karja és a behúzott kézifék fogantyújának véggombja közötti távolságot. Amennyiben az 16,5 cm-nél nagyobb akkor az “S” méret, ha kisebb az “M” méretet ajánljuk használni.


Az AUTOLOK ORIGINAL bármilyen más védelmi eszköznél megbízhatóbban használható önállóan is, ha Autolok kormányzár nem áll rendelkezésre. Ez szükség megoldás. Kiegészítőként viszont hatványozottan fokozza a védelmi hatást.


Kiválóan társítható a beépített sebességváltó-zárak mellé, mert túl azon, hogy jó az elrettentő hatása (a beépített nem látszik), a kézifék blokkolásával megakadályozza a tolvajt, hogy benyomott kuplunggal elvontassák az autót. Az Autolok 2000 mellett is jó szolgálatot tesz, mert együttes látványuk fokozza az elrettentő hatást és a kettő együtt se kerül többe, mint egy beépített sebességváltó-zár.

Általános tudnivalók:
Az Autolok Original a legvastagabb sebességváltókarhoz van méretezve, vékonyabb váltókarokhoz a csomagban található fekete műanyag betétek valamelyike használható. Ha szükséges a betét használata, akkor pattintsa a betétet az Autolok Oroginal felső csapjára ás nyomja horonyba úgy, hogy bekattanjon.

Autolok S méretű (Standard) váltózár

  • 13,100 Ft
  • Nettó ár: 10,315 Ft

Kapcsolódó termékek

Autolok M méretű (Mini) váltózár

Autolok M méretű (Mini) váltózár

Autolok Original M-es méretű biztonsági váltózár Ma az AUTOLOK ORIGINAL védelmi eszközt hatásos kiegészítö lopásgátlóként ajánljuk. Sárga szinben kapható. "S" és "M" mérete között lehet választani. E..

11,989 Ft 13,100 Ft Nettó ár: 9,440 Ft

Kulcsszavak: váltózár, autolok, váltókar, zár, lopásgátló, váltó, rögzítő

Ajánlott termékek