AUTOGLYM MŰANYAG és GUMIÁPOLÓ


Védi és ápolja a bel- és kültéri műanyagokat
Az Autoglym Vinyl & Rubber Care gyorsan és könnyedén tisztít, szépít és véd, csillogó vagy selyemfényű eredménnyel. A gondosan válogatott polimerek és emulgeálószereknek köszönhetően gyengéden tisztít és egy kemény, de rugalmas bevonatot képez a kezelt felület védelmére.

BELTÉR:
Antisztatikus bevonatot képez a por, nedvesség és a nap káros hatásai ellen. Friss  illatával frissíti járműve belterét. Használható műanyag/laminált/fa műszerfalon, bőr kárpiton, gumikáderen, PVC ajtókárpiton stb. KÜLTÉR: a rugalmas vízlepergető bevonat elérésére vinyl tetőn, gumin, díszlécen és a motortérben.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használat előtt felrázandó. Magas fényért használja bőkezűen és hagyja magától megszáradni. Finoman törölje át a beltéri felületeket egy tiszta, puha ruhával. Alacsony fényhez takarékosan alkalmazza és a felesleget azonnal távolítsa el egy puha ruhával. Kényes helyeken permetezze a szert ruhára, és azzal vigye fel a készítmény, hogy megelőzze a túladagolást. Ismételje meg, ha a felület felszívta a készítményt és finoman törölje át, ha csíkosodást tapasztal. A legjobb eredmény érdekében kezelés előtt tisztítsa meg az erősen szennyezett beltéri felületeket Autoglym Interior Shampoo-val, kültéren Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el. Kerülje használatát a pedálokon, gumiszőnyegen kormányon, üvegen és motorkerékpár gumin.
Autoglym Engine Cleaner használata után fújja a nedves motortérbe és hagyja magától megszáradni.
Használható furgonok, teherautók, lakókocsik, motorok, hajók stb. hasonló felületein.

FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a címkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.Tartalmaz: <5% nem ionos felületaktív anyagok.


Autoglym Vinyl & Rubber Care 500ml (műanyag és gumi ápoló)

  • 4,000 Ft
  • Nettó ár: 3,150 Ft

Kulcsszavak: műanyag ápoló, profi gumiápoló, műszerfal ápoló, műszerfal selyemfény, vinyl tető ápoló, cabrio tető ápoló

Ajánlott termékek