• Autoglym Ultra Deep Shine 500ml (Polír sötét fényezésre)

AUTOGLYM ULTRA MÉLY FÉNY

Befejező polír modern fényezésekre és sötét színekre
Az Ultra Deep Shine speciálisan a gyönyörű, kristálytiszta eredmény elérésére lett kifejlesztve, minden fényezéstípusra. Különösen ajánlott sötét színekre és a modern vízbázisú fényezésekre. Új és mérsékelten romlott fényezésekre ajánlott. A kezelt felületek egy szuper erős, kristálytiszta, magasfényű védelmet kapnak.
Az Ultra Deep Shine tisztított vízzel kevert, speciális emulgeáló és kondicionálószereket tartalmaz, amelyek gyengéden tisztítják, javítják és óvják a fényezést. A válogatott polimer összetevők egy kivételesen fényes és egységes védőbevonatot képeznek a felületen. Megszüntetik a karcokat és hologramokat, amik gyakran rontják a sötét autók megjelenését.
Az Ultra Deep Shine olyan waxok keverékét tartalmazza, amik elfedik a kisebb karcokat és homályos foltokat, fényesé és gazdagabb színűvé téve a a jármű színét.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ! Ha szükséges, mossa le és szárítsa meg a járművet. Pamut polír ruhával (Autoglym Perfect Polishing Cloth), könnyed körkörös mozdulatokkal vigye fel a políranyagot a felületre. Növelje a nyomást az apró karcok és oxidáció eltávolítása érdekében. Hagyja a polírszert ködösre száradni. Végül egy tiszta, száraz pamutruhával polírozza a felületet csillogóvá. Gyakran forgassa a ruhát. Ajánlott Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth-al mégegyszer jól áttörölni a felületet, hogy még csillogóbbá váljon a végeredmény. Kerülje az érintkezést az üveg és fényezetlen műanyag elemekkel.

ÁPOLÁS:
Mossa rendszeresen Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el. A háztartási tisztítószerek megmarhatják a fényezést és elősegítik a korróziót.

ÚJRAKEZELÉS:
Amennyiben a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy a megjelenés javítása érdekében. Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, üvegszál és króm felületeken.
FIGYELMEZTETÉS: Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó.


Autoglym Ultra Deep Shine 500ml (Polír sötét fényezésre)

  • 7,500 Ft
  • Nettó ár: 5,906 Ft

Kulcsszavak: polír, sötét autókra polír, fekete autóra polír, csillogó polír

Ajánlott termékek

Brigéciol motortisztító D-3 1L

Brigéciol motortisztító D-3 1L

Brigéciol D-3 1000ml zsírtalanító Emulziós fémfelület zsírtalanító. Korszerű, hidegen működő tisztítószer, alváz, motor, alkatrész mosására, mezőgazdasági munka és erőgép tisztítására, gépiparban a m...

1,490 Ft

Világítós fenyőfa (karácsonyfa) dekoráció autóba

Világítós fenyőfa (karácsonyfa) dekoráció autóba

Karácsonyfa gépkocsiba Karácsonyt az autóban tölti, mert munkája esetleg megkívánja. Teremtsen karácsonyi hangulatot, ezzel a kis törpe világítós műfenyővel. Kicsi, könnyen üzembe helyezhető, tépőzár...

790 Ft

Akkumulátor csipesz 40A darabos piros/fekete

Akkumulátor csipesz 40A darabos piros/fekete

Akkumulátor csipesz 40A Darabos kiszerelés! Elsősorban akkumulátor töltőkre használható, illetve kisebb áramerősségű eszközök használatához javasolt. A TERMÉK ÁRA DARABRA ÉRTENDŐ! 2DB RENDELÉSE ...

200 Ft