AUTOGLYM GYURMA, TISZTÍTÓ KÉSZLET

Polírozás előtt eltávolít minden felületi szennyeződést a gyurma készlet Ez a készlet tartalmaz egy felülettisztító gyurmát (Detailing Clay Bar), egy gyors fénysítő és síkosító folyadékot (Rapid Detailer). Ezek együttes használatával könnyedén eltávolítható a fényezésbe ágyazódott szennyeződések, mint a fanedvek, kátrány, ipari szennyeződések, festékfoltok és egyéb szennyezőanyagok, szálló rozsdafoltok.

A felülettisztító gyurma ( Detailing Clay Bar), speciálisan kialakított agyagos vegyület, amivel gyorsan és biztonságosan távolíthatók el a fényezésbe ágyazódott szennyeződések. A gyurma megragadja és kirántja a fényezésből a mikroszkópikus részecskéket, amivel egy ultra-finom felületet eredményez polírozás előtt.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. Mossa le a járművet Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.
2. Tépjen le a gyurmából egy kis (kb. szőlőnyi) darabot, majd gyúrja át és melegítse fel a tenyerében. Ebből a darabból formázzon egy 200Ft-os érme méretű darabot. Ha ideg idő van, akkor helyezze a gyurmát meleg vízbe, hogy könnyedén tudja formázni.
3. Győződjön meg arról, hogy a felület hűvös, majd kezdje el a tisztítást. Egyszerre maximum 50x50cm-es részeket tisztítson meg. Kezdje a tetővel és haladjon lefelé.
4. Fújjon síkosítót (Rapid Detailer) gazdagon a kezelendő felületre és a gyurmára.
5. Finoman mozgassa a gyurmát a felületen oda – vissza, csak gyengéd nyomással az ujjakon. Síkosítsa a felületet újra, amikor csak szükséges. Amikor már elég simának érzi a kezelt felületet, törölje le a maradékot a mellékelt mikrószálas kendővel és folytassa a tisztítást a következő területen. Ismételje az eljárást az egész járművön és nefelejcse rendszeresen újragyúrni a gyurmát, hogy rugalmas maradjon. Fontos, hogy folyamatosan forgassa és gyúrja a gyurmát, mert így mindig friss felülettel tud dolgozni. Ha teljesen telítődik szennyeződéssel, tépjen le egy friss darabot és azzal folytassa a munkát.
6. Ha a jármű teljesen megtisztult, polírozza fel Super Resin Polish-al (csomag tartalmazza). Körkörös mozdulatokkal vigye fel a felületre, majd hosszanti mozdulatokkal érhet el tökéletes fedést. Hagyja a készítményt teljesen megszáradni, majd egy pamutruhával finoman fényesítse fel.

Ne ejtse le a gyurmát, mert azonnal összeszedi a port és egyéb szennyeződéseket és használhatatlanná válik.

Ha show minőségű csillogást szeretne elérni, használja az Autoglym High Definition termékeit. Így egy tökéletesen előkészített felületet kap amire felviheti a High Definition Wax-ot, tökéletes csillogást és védelmet eredményezve.

Alternatív használat: A készlet használható továbbá felnikbe beégett fékporok eltávolítására is. 

FIGYELMEZTETÉS:
Bőrrelkontakt - kerülje a tartós érintkezést a készítménnyel, védőkesztyű használata ajánlott. Szemkontakt – alaposan öblítse ki tiszta vízzel, forduljon orvoshoz irritáció észlelése esetén. Lenyelés – ne hánytasson, azonnal forduljon orvoshoz. Kerülje a készítmény belégzését. Gyerekektől elzárva tartandó.

Régi nevén Autoglym Surface Deatailing Kit

Autoglym Clay Detailing Kit (gyurma készlet)

  • 18,000 Ft
  • Nettó ár: 14,173 Ft

Kulcsszavak: gyurma készlet, autó gyurma, fényezés tisztító gyurma, profi autóápolás, igényes autóápolás, fényezés tisztító

Ajánlott termékek