AUTOGLYM WAXOS POLÍR

Hosszútávú szépségápolás minden fényezéstípusra. A Super Resin Polish kivételesen magas fényt kölcsönöz, minden típusú autóipari fényezésnek. A Super Resin Polish speciális emulgeáló és kondicionálószereket tartalmaz, amelyek gyengéden tisztítják, javítják és óvják a fényezést. Használata rendkívül egyszerű. Az alacsony molekulasúlyú gyanták, megkötésük után kivételes védelmet és kozmetikai hatást fejtenek ki a fényezésen. A kezelt, magasfényű felületek ellenállnak a legtöbb környezeti szennyeződésnek és az időjárási hatásoknak, mint az UV fény. Ideális minden új és mérsékelten romlott autóipari, metál, vízbázisú és lakkozott fényezésre.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
1. Mossa le a járművet autoglym-bodywork-shampoo-conditioner-500ml-bsc500">Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.
2. HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ.
3. A legjobb eredmény érdekében tiszta, száraz és hűvös felületen használja a készítményt. Pamut polír ruhával könnyed körkörös mozdulatokkal vigye fel a políranyagot a felületre, majd hosszanti egyenesvonalú mozdulatokkal érhet el tökéletes fedést.
4. A nyomás növelésével tudja eltávolítani a karcokat és fakó foltokat. Alkalmazhatja elemenként, vagy az egész karosszérián.
5. Hagyja megszáradni, mielőtt könnyedén letörölné egy tiszta pamutruhával. Ha szeretne extra védelmet adni a fényezésnek használjon Autoglym Extra Gloss Protection-t.
6. Kerülje az érintkezést az üveg és fényezetlen műanyag elemekkel. Üvegről eltávolítható autoglym-car-glass-polish-325ml-uvegpolir-cgp325">Autoglym Car Glass Polish-al, a műanyag elemekről autoglym-fast-glass-500ml-gyors-uvegtisztito-fg500">Autoglym Fast Glass, vagy autoglym-bumper-trim-gel-325ml-kulso-muanyag-apolo-btg25">Autoglym Bumper & Trim Gel  termékekkel. 


ÁPOLÁS:
Mossa rendszeresen autoglym-bodywork-shampoo-conditioner-500ml-bsc500">Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.

ÚJRAKEZELÉS:
Amennyiben a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy a megjelenés javítása érdekében. Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, üvegszál és króm felületeken.

FIGYELMEZTETÉS:
Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Amennyiben érzékeny a bőre, használjon PVC kesztyűt. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki. Autoglym Super Resin Polish 325ml (WAX-os polír)

  • 4,300 Ft
  • Nettó ár: 3,386 Ft

Kulcsszavak: waxos polír. gyantás polír, legjobb polír, kézi polírozás, finom polír, autoglym polír

Ajánlott termékek