• Autoglym Paint Renovator 325ml (karceltávolító)

AUTOGLYM PAINT RENOVATOR (Karceltávolító)

FÉNYEZÉS FELÚJÍTÓ POLÍR (Karceltávolító)

Felfrissíti a színt és fényt. Eltávolítja a foltokat, finom karcokat és oxidációt. Az Autoglym Paint Renovator a fakult foltok, karcok és oxidáció eltávolítására kifejlesztett mély-tisztító paszta. Gondosan válogatott, minőségi alumínium-oxid port tartalmaz, ami jól kontrollálható vágási és polírozási képességet eredményez. Csak a fényezés hibás részein alkalmazza a készítményt.  Az Autoglym Paint Renovator gyorsan és könnyen használható és óv a túlzott mennyiségű festék eltávolításától. Ideális minden autóipari fényezéshez (akril, cellulóz, metál és lakk).

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. Mindig próbálja meg először Autoglym Super Resin Polish-al helyreállítani a fényezést.
2. Alaposan rázza fel a flakont.
3. Puha pamutruhával, vagy polírozó kendővel egy tiszta, száraz, hűvös felületre vigye fel a készítményt, hosszanti , párhuzamos mozdulatokkal.
4. Növelje a nyomást a karcok és foltok eltávolításhoz.
5. Csökkentse a nyomást a felület fényének fokozásához.
6. Gyakran ellenőrizze a folyamatot. A maradékot egy tiszta ruhával törölje le. Végül polírozza a felületet Autoglym Super Resin Polish-al, hogy megóvja a védtelen felületet és maximális csillogást adjon neki.

Először tesztelje a készítményt egy nem feltűnő helyen. Ne használja lakkozatlan metál fényezésen mert fakulást okozhat.

FÉNYEZÉS: Szilikonmentes. Nem zavarja a fényezési folymatokat.

Használható autókon, lakókocsikon, teherautókon és hajókon, üvegszál, króm, acél, réz, bronz és aluminium felületeken.

FIGYELMEZTETÉS:
Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.


Autoglym Paint Renovator 325ml (karceltávolító)

  • 3,400 Ft
  • Nettó ár: 2,677 Ft

Kulcsszavak: karceltávolító, fényezés felújító polír, profi polír szer, karcolás eltávolítása házilag, autóápolás, autoglym karceltávolító, karceltávolító polír, prémium minőségű polírszer, gép nélküli karceltávolító

Ajánlott termékek