• Autoglym Paint Renovator 325ml (karceltávolító)

AUTOGLYM PAINT RENOVATOR (Karceltávolító)

FÉNYEZÉS FELÚJÍTÓ POLÍR (Karceltávolító)

Felfrissíti a színt és fényt. Eltávolítja a foltokat, finom karcokat és oxidációt. Az Autoglym Paint Renovator a fakult foltok, karcok és oxidáció eltávolítására kifejlesztett mély-tisztító paszta. Gondosan válogatott, minőségi alumínium-oxid port tartalmaz, ami jól kontrollálható vágási és polírozási képességet eredményez. Csak a fényezés hibás részein alkalmazza a készítményt.  Az Autoglym Paint Renovator gyorsan és könnyen használható és óv a túlzott mennyiségű festék eltávolításától. Ideális minden autóipari fényezéshez (akril, cellulóz, metál és lakk).

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. Mindig próbálja meg először Autoglym Super Resin Polish-al helyreállítani a fényezést.
2. Alaposan rázza fel a flakont.
3. Puha pamutruhával, vagy polírozó kendővel egy tiszta, száraz, hűvös felületre vigye fel a készítményt, hosszanti , párhuzamos mozdulatokkal.
4. Növelje a nyomást a karcok és foltok eltávolításhoz.
5. Csökkentse a nyomást a felület fényének fokozásához.
6. Gyakran ellenőrizze a folyamatot. A maradékot egy tiszta ruhával törölje le. Végül polírozza a felületet Autoglym Super Resin Polish-al, hogy megóvja a védtelen felületet és maximális csillogást adjon neki.

Először tesztelje a készítményt egy nem feltűnő helyen. Ne használja lakkozatlan metál fényezésen mert fakulást okozhat.

FÉNYEZÉS: Szilikonmentes. Nem zavarja a fényezési folymatokat.

Használható autókon, lakókocsikon, teherautókon és hajókon, üvegszál, króm, acél, réz, bronz és aluminium felületeken.

FIGYELMEZTETÉS:
Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.


Autoglym Paint Renovator 325ml (karceltávolító)

  • 3,400 Ft
  • Nettó ár: 2,677 Ft

Kulcsszavak: karceltávolító, fényezés felújító polír, profi polír szer, karcolás eltávolítása házilag, autóápolás, autoglym karceltávolító, karceltávolító polír, prémium minőségű polírszer, gép nélküli karceltávolító

Ajánlott termékek

Jégkaparó nyeles 18 cm ICE BREAKER

Jégkaparó nyeles 18 cm ICE BREAKER

ICE BREAKER jégkaparó Erősített műanyagból készített jégkaparó, többféle színben. Műanyag fej egyik oldala jégtörő a másik oldalán levő él, pedig jégkaparó. A jégkaparó teljes hossza 18 cm....

200 Ft

Kapcsoló AK61 ablakemelő 37x18mm

Kapcsoló AK61 ablakemelő 37x18mm

Ablakemelő gomb Tápellátás: 12V Áramkör: 2 áramkör 3 pozíció ablakemelőhöz (ON) - OFF - (ON) beépítés: 37 x 18 mm Világít: NEM...

950 Ft