AUTOGLYM BELTÉRI TISZTÍTÓ SAMPON

Tisztítja és felfrissíti a szőnyegeket, műanyagokat és szövet kárpitokat. Mondhatni, hogy egy igazi multifunkciós vegyszer. Legyen szó műanyag, textil, gumi, filc, kárpit felületről, az Autoglym Interior Shampoo tökéles tisztaságot képes varázsolni.
Az Interior Shampoo felületaktív összetevők keveréke, ami gyorsan és biztonságosan mély-tisztít, felfrissít és dezodorál. Ideális tisztítószere minden szintetikus szövet kárpitnak, szőnyegnek, vinyl takarónak, cabrio tetőnek és még sok más felületnek. (Bőr kárpitokhoz használjon Autoglym Leather Cleaner-t).
Megfelelő használat mellet képes kiszedni a makacsabb foltokat is a kárpitból

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használat előtt mindig ellenőrizze a szövet színtartósságát egy nem feltűnő helyen. Porszívózza ki a területet ha szükséges. Finoman permetezze a sampont a felületre. Ha erősen szennyezett az anyag, egy nedves szivaccsal dörzsölje át. Ne hagyja a készítményt megszáradni mielőtt kiöblítené. Gyengéden távolítsa el a szennyeződést egy nagy, tiszta, nedves pamutruhával. Gyakran öblítse a ruhát tiszta vízben. Erős szennyeződések esetén, ha szükséges, ismételje meg az eljárást. Ne áztassa át a nedvszívó felületeket és a tetőkárpitot. Tartsa nyitva az ajtókat és ablakokat a szárításhoz.

FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Amennyiben érzékeny a bőre, használjon PVC kesztyűt. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a címkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki. Tartalmaz: <5% NTA (nitrilo-triecetsav), sók, <5% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok. 

Autoglym Interior Shampoo 500ml (Beltéri sampon)

  • 3,400 Ft
  • Nettó ár: 2,677 Ft

Kulcsszavak: autoglym beltéri sampon, tisztító sampon, kárpittisztító, autoglym, folteltávolító, műanyag tisztító, ujjlenyomat eltávolító, műszerfal tisztító