• Autoglym Instant Tyre Dressing 500ml (gumiabroncs ápoló)

AUTOGLYM GUMIABRONCS ÁPOLÓ

Az Autoglym Instant Tyre Dressing gumiabroncsának természetes fényt adva és védve azt, javítja autója megjelenését. A koszos, szennyezett abroncsok jelentősen rontják egy egyébként tiszta és csillogó jármű kinézetét. Az Autoglym Instant Tyre Dressing tartós szilikon polimer védőanyagokat tartalmaz amik az elhasznált abroncsokat újszerűvé varázsolják.
Tisztít, szépít, véd és ápol

            HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

 1. Használat előtt rázza fel a flakont!
 2. Kezelés a gumiabroncsok legyenek tiszták.
 3. Fújjon Autoglym Instant Tyre Dressinget a vizes vagy száraz abroncsra és hagyja megszáradni. (legalább 10 percig ne közlekedjen a járművel)
 4. Ha egy rétegben viszi fel a gumiabroncs ápolót, abban az esetben a hatás selyemfényű lesz, a réteget duplázva csillogó felületet kapunk.
 5. Matt eredmény elérése érdekében száradás előtt távolítsa el a fölösleges egy szöszmentes ronggyal.

 6. ALTERNATÍV HASZNÁLAT:
  Használható a motortér megjelenítésének javítására és ápolására. Fújja tiszta, száraz vagy vizes felületre és hagyja megszáradni. Selyemfényű, antisztatikus védőréteget képez a fényezett és műanyag elemeken.
  Mivel csúszós felületet képez, csak az ajánlott felületeken használja. Ne használja motorkerékpá abroncsokon. Kerülje a díszburkolatra kerülését, mert foltot hagyhat a felületen.
  Használható autókon, lakókocsikon, teherautókon, repülőgépeken, hajókon.

  FIGYELMEZTETÉS:
  Gyerekektől elzárva tartandó. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki. 


Autoglym Instant Tyre Dressing 500ml (gumiabroncs ápoló)

 • 3,500 Ft
 • Nettó ár: 2,756 Ft

Kulcsszavak: autoglym gumiápoló, prémium gumiápoló, gumiabroncs ápoló, gumiabroncs tisztító