AUTOGLYM GYORS ÜVEGTISZTÍTÓ

Tisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot.
A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a felületen.
Ideális mindenféle üvegen, üveghelyettesítőkön, tükrökön, műanyagokon, fényezésen, az autóban használt videó és navigációs kijelzőkön, bukósisakon.
Gyorsan és biztonságosan távolítja el a közlekedési szennyeződést, port, bogármaradványokat, fanedveket, olajat, zsírt, madárürüléket és a polírmaradványokat a fényezésről és a műanyag elemekről.
Általánosan használható minden kemény felületen, kívül és belül, pl: műszerfalakon, ajtókereteken.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fújja a felületere és egy papír törlőkendővel vagy pamutruhával törölje le. Ha az autó videó vagy navigációs kijelzőjén szeretné használni, fújja közvetlenül az Autoglym Hi-Tech Interior Microfibre kendőre. Madárürülék, fanedv vagy poírszer maradvány eltávolításakor szükség lehet áztatásra vagy ismételt alkalmazásra. Használjon Car Glass Polish-t az erősen szennyezett üveg felületeken. Fényezésen Fast Glass használata után szükséges újra kezelni a felületet Super Resin Polish-al.

ÚJRAKEZELÉS: Igény szerint.

ALTERNATÍV HASZNÁLAT:
lakókocsik, hajók, teherautók, furgonok, motorbiciklik, háztartásban.

FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.


Autoglym Fast Glass 500ml (gyors üvegtisztító)

  • 3,200 Ft
  • Nettó ár: 2,520 Ft

Kulcsszavak: üvegtisztító, pexi tisztító, bukósisak tisztító, ablaktisztító, szélvédő tisztító

Ajánlott termékek

Cink spray Motip4061 400 ml

Cink spray Motip4061 400 ml

Motip CINK spray (Motip 4061) A Cink spray katód védelemmel látja el a vas és acél felületeket. Csak a cinkkel fedett vagy csupasz fémfelületeken hatásos, ha a rozsda teljes mértékben el lett távolít...

3,600 Ft

Kés profi fémvázas 18mm-es pengével Handy Tools 10812

Kés profi fémvázas 18mm-es pengével Handy Tools 10812

Fémvázas sniccer 18mm-es pengével Handy Tools 10812 ütésálló fém váz csúszásgátló bemarásokkal behúzható/kitolható penge utántölthető tartozék: 1db 18mm-es törhető pengével...

680 Ft