AUTOGLYM INTENZÍV ÜVEGTISZTÍTÓ / ÜVEGPOLÍR

A kristálytiszta ablaküveg kívül és belül

A tiszta szélvédő és oldalüvegek elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A Car Glass Polish tisztító és polírozó összetevőket tartalmaz amik kívül, belül eltávolítanak minden makacs szennyeződést, visszaállítva a tökéletes tisztaságot. Többek közt eltávolítja az olajat, fagyantát, rovarmaradványokat, madárürüléket, kátrány származékokat az üveg felületéről. A kristálytiszta felület javítja az ablaktörlők hatásfokát. Használható háztartásban is. Minden szennyeződést eltávolít roncsolás nélkül. Egyszerűen és gyorsan, különösebb erőkifejtés nélkül lehet vele dolgozni. Gép nem kell a használatához, csak 2db puha, tiszta kendő.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ. Tiszta pamut ronggyal, (Autoglym Perfect Finishing Cloth) egyenletesen vigyen föl minimális mennyiséget az üvegre. Fordítsa meg a ruhát, ha már koszos. Végül tisztítsa meg az ablaktörlőlapátokat alaposan. Hagyja a bevonatot teljesen megszáradni, majd gyengéden fényesítse fel egy tiszta, puha pamutruhával. A ruhát gyakran forgassa. Az első és hátső szélvédő belső felülete extra figyelmet igényelhet a zsíros lerakódások tökéletes eltávolítása érdekében.
Használható az fém és gumi üvegkeretek tisztítására és polírozására is.
NE HASZNÁLJA akril, műanyag és fóliázott üvegeken, tükrökön. (Az Autoglym Fast Glass, tökéletes ezekre a felületekre)
Használható minden gépjárművön, hajón repülőn, háztartási üvegeke és tükrökön.

FIGYELMEZTETÉS:
Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.

Kiszerelés: 325ml


Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegpolír)

  • 3,400 Ft
  • Nettó ár: 2,677 Ft

Kulcsszavak: üveg tisztító, üveg polírozó krém, legjobb üveg tisztító, kristálytiszta üveg

Ajánlott termékek

LED 12V/5W w5w CAN-BUS fehér 5db SMD párban

LED 12V/5W w5w CAN-BUS fehér 5db SMD párban

T10-es CAN-BUS SMD LED-es izzóHosszú élettartamú SMD LEDekkel szerelt fehér fényű izzó. CAN-BUS ellenállással van ellátva, tehát a CAN-BUS-os rendszerű autókban is használható, azaz ha a műszerfa...

1,250 Ft

Szélvédőragasztó és karosszéria tömítő Mannol 9910

Szélvédőragasztó és karosszéria tömítő Mannol 9910

SzélvédőragasztóKiváló minőségű német termék, mely egy komponensű, poliuretán alapú szélvédő ragasztó. Alkalmas szélvédők ragasztására is tömítésére, továbbá használható karosszéria elemek tömítésére ...

1,600 Ft