AUTOGLYM BOGÁR ELTÁVOLÍTÓ

Az Active Insect Remover egy koncentrált hab, amit azzal a céllal fejleszettek ki, hogy az elkenődött rovarmaradványokat gyorsan és hatékonyan távolítsa el a jármű karosszériájáról, szélvédőjéről és fényszóróiról.

Használható útközben a probléma gyors kezelésére, vagy egy komplett autótisztítási folyamat részeként. Fújja a terméket a kezelendő felületre. Hagyja körülbelül 30 másodpercig hatni, míg fellazítja a rovarokat. Törölje le a felületet egy puha ruhával. Végezetül törölje át a felületet száraz papírkendővel, vagy ha mosás előtt történt a művelet, öblítse le. Ha lehetséges, kerülje használatát forró felületen.

Kíméletes még a legérzékenyebb fényezéshez is. Bármilyen luxusautóhoz használható.

Makacs rovarmaradványok esetén, második kezelésre is szükség lehet. Ha a termék megszárad, az eltávolítást megkönnyíti, ha benedvesíti a törlőkendőt vízzel, vagy az Aktív Rovareltávolítóval. Használata ideális autókon, motorkerékpárokon, teherautókon, kamionokon, hajókon és lakókocsikon.

Kapacitása: 500ml 


Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító)

  • 3,700 Ft
  • Nettó ár: 2,913 Ft

Kulcsszavak: bogáreltávolító, legjobb bogáreltávolító, rovar eltávolító, bogár maradványok, rovar maradványok eltávolítása, rovar eltávolító

Ajánlott termékek