AUTOGLYM PROFESSZIONÁLIS CARNAUBA WAX

A tökéletes ragyogásért. A High Definition Wax-ot azoknak az autótulajdonosoknak fejlesztettük ki, akik az egyébként szép állapotban lévő fényezésükön szeretnének show győztes ragyogást elérni. A High Definition Wax olyan mély ragyogást kölcsönöz, amit általában csak a legdrágább kézzel készített autókon lehet látni. A High Definition Wax, tarós polimerek, Carnauba és mikrokristályos viaszok, olajok és telített szénhidrogének, gondosan kiegyensúlyozott, komplex keveréke. Teljes mértékben taszítja a vizet, a kezelt felület 4-6 hónapig vízlepergető lesz. A High Definition Wax-al kezelt felületek a magas fény mellett, kivételes ellenálló képességgel bírnak a környezeti hatásokkal szemben, mint a só, UV fény, savas eső, ipari csapadék stb...
A High Definition Wax teljesen csiszolóanyag, víz és emulgeálószer-mentes.

A Wax-nak nincsen lejárati ideje, így korlátlan ideig használható szobahőmérsékletlen tárolva.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. A legjobb eredmény elérése érdekében a High Definition Wax-ot árnyékos helyen hűvös felületen használjuk. A jármű legyen tiszta, száraz és mentes minden szennyező anyagtól. Ajánlott a felületet előtisztítani Bodywork Shampoo Conditioner-el (kondícionáló sampon). Ha szükséges, használja a Surface Detailing Clay Kit-et (felülettisztító gyurma) a fényezésbe ágyazódott makacs szennyeződések eltávolítására. A legszebb eredmény előzetes polírozással érhető el.
2. A mellékelt piros, benedvesített applikátorszivaccsal, könnyed körkörös mozdulatokkal, takarékosan vigye fel a felületre a waxot. Egyenletesen alkalmazza az egész járművön. (1-es ábra)
3. 10-15 percig hagyja a waxfilmet száradni a felületen.
4. A mellékelt piros mikroszálas kendővel fényesítse ragyogóvá a waxfilmet. Rendszeresen forgassa a kendőt.

Kategóriájában ár/érték arányát figyelembe véve a legjobb wax.

Ha végzett az autóápolással, akkor a mellékelt applikátor szivacsot nyirkosan és tisztán zárja vissza a simítózáras zacskóba. 

A készlet tartalma:
1db Autoglym HD WAX
2db Applikátor szivacs
1db Hi-Tech Finishing Cloth (befejező kendő)

FIGYELMEZTETÉS:
Gyúlékony UN1993. Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. 30°C alatt tárolandó. A mikroszálas kendőt mossa.

Autoglym High Definition Wax (többszörösen tesztgyőztes Carnauba Wax

  • 19,990 Ft 24,500 Ft
  • Nettó ár: 15,740 Ft

Kulcsszavak: karnauba, viasz, kemény, hd, wax, hdwax, autó, fény, csillogás, vízlepergető, fényezés, védő, carnauba, legjobb, profi

Ajánlott termékek