AUTOGLYM EXTRA FÉNY ÉS VÉDELEM

Magas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére.

Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítva annak gyönyörű csillogását. Az Extra Gloss Protection, súroló összetevőktől mentes védőbevonat, ami kemény viaszok, gyanta és olajok speciális keveréke. Kivételesen ellenálló a legtöbb környzeti szennyeződés és az időjárási hatásokkal szemben. Használatával egy rendkívül tartós, mély fényű eredmény érhető el. Használható minden típusú autóipari fényezésen. Eg kezelés 2-3 hónapos védelmet biztosít.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tisztítsa és szárítsa meg a járművet. (Ha szükséges használjon Super Resin Polish-t a fényezés feljavításásra). HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ! Tiszta pamut ronggyal, (Autoglym Perfect Finishing Cloth) egyenletesen vigyen föl minimális mennyiséget a felületre. Ne dörzsölje és ne alkalmazzon nagy nyomást. Hagyja a bevonatot teljesen megszáradni (30-60 perc), majd gyengéden fényesítse fel egy tiszta, puha pamutruhával.

Kerülje az érintkezést üveg és festetlen műanyag elemekkel. Üvegről eltávolítható Autoglym Car Glass Polish-al, a műanyag elemekről Autoglym Fast Glass, vagy Autoglym Bumper Care termékekkel.
ÁPOLÁS: Mossa rendszeresen Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.

ÚJRAKEZELÉS:
Amennyiben a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy a megjelenés javítása érdekében. Ha szükséges, kezelje a kopott fényezést Autoglym Super Resin Polsh-al az újrakezelés elött.

TARTÓSSÁG:
A termék tartóssága függ a fényezés tipusától, állagától és a környezeti hatásoktól. Ideális esetben hónapokig védi a fényezést.
Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, üvegszál és króm felületeken.

ÁRTALMAS
FIGYELMEZTETÉS: Gyúlékony. Petróleum származékot tartalmaz. Ártalmas: lenyelése esetén tüdőkárosodást okozhat. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.


Autoglym Extra Gloss Protection 325ml (Magas fény és vízlepergető réteg)

  • 4,800 Ft
  • Nettó ár: 3,780 Ft

Kulcsszavak: fényezést védő réteg, szuperfényes fényezés, ellenálló fényezés, védőréteg autóra, polír védő, vízlepergető autóra

Ajánlott termékek