AUTOGLYM CABRIO VÁSZONTETŐ TISZTÍTÓ ÉS IMPEGRÁLÓ KÉSZLET

RÉGI NEVÉN CABRIOLET FABRIC HOOD KIT

Tisztítja és védi a szövet, vászon tetőket.

Autoglym Soft Top Cleaner


Tisztítja és felfrissíti a szövet tetők megjelenését. Egy fejlett formulának köszönhetően eltávolítja a koszt, foltokat és légköri szennyeződéseket a természetes és műszálas szövetekből.

Autoglym Soft Top Protector


Impregnálja, védi és megőrzi a szövet tetők megjelenését. Vízhatlanná teszi a szövet tetőket és megelőzi a felületen a szennyeződések lerakódását.
Megjegyzés: Ez a készlet szövet tetők kezelésére használható. Vinyl vagy műanyag tetők tisztítására használjon Autoglym Interior Shampoo-t, ápolására és védelmére Autoglym Vinyl & Rubber Care-t.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Porszívózza ki a tisztítandő felületet. Jól rázza fel a flakont és tesztelje le a szövet színtartósságát egy nem látható területen. Permetezze be a teljes szövetfelületet Soft Top Cleaner-el. Nem kell eláztatni a szövetet a készítménnyel, kerülje a szer üvegre és fényezésre kerülését. A mellékelt szivaccsal dörzsölje át a bepermetezett szövetet. A keletkezett habot hagyja a szövetbe szívódni, mielött leöblítené. Ne használjon öblítésre, magasnyomású mosót. Öblítse át a szövetet amennyire csak lehetséges. Autoglym Aqua Dry-al (műbőr) itassa fel a maradék vizet, de hagyja a tetőt nedvesen. Permetezzen Autoglym Soft Top Protector-t (impregnáló) a megtisztított felületre, akár nyírkosan, a tisztítás után azonnal, akár később szárazon. Kis mennyiségú visszamaradt tisztító hab nem befolyásolja az impregnáló hatékonyságát.
Makacs foltok eltávolítása érdekében ismételje meg a tisztítási folyamatot a problémás területen. Ha szükséges, tartsa nedvesen a tetőt egy éjszakára (pl. egy fóliával letakarva), miután beledolgozta a tisztítószert. Ha foltot szeretne eltávolítani, mindig a folt közepe felé haladjon.
FONTOS. Azonnal törölje le az üvegre és fényezésre permetezett termékeket. Tisztítás után használjon Autoglym Soft Top Protectort, hogy megfelelő védelmet biztosítson a tisztított szövetnek a nedvesség és a szennyeződések ellen.

Használható még hajók, lakókocsik ponyváin, sátrakon stb.

Fagytól védje. 0-40°C között tárolandó. A legjobb eredmény elérése érdekében 12 hónapon belül használja fel a megkezdett flakont.

FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Irritálhatja az érzékeny bőrt. Kerülje a bőrrel való tartós érintkezést. Használat után mosson kezet. Tartalmaz: <5% Nem ionos felületaktív anyagok.


Autoglym Soft Top Protector

Impregnálja, védi és megőrzi a szövet tetők megjelenését.
Átlátszó, vízhatlan polimer bevonatot hoz létre, ami megvédi a szövet tetőket a szennyeződésektől és a nedvességtől.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tisztítsa meg a felületet Autoglym Soft Top Cleaner-el. Jól rázza fel a flakont és tesztelje le a szövet színtartósságát egy nem látható területen. Permetezzen bőségesen a készítményből a tiszta, nedves vagy száraz tetőre. A permet megfelelő fedését könnyebb megfigyelni száraz szöveten. Egy sportkocsi vászontetőjének a kezelése 250ml terméket igényel kezelésenként. Védje az esőtől és ne tegye ki nedves időjárási körülményeknek, amíg teljesen meg nem száradt, lehetőleg egy éjszakán át.
Kerülje a termék üvegre és fényezésre kerülését. Azonnal távolítsa el Autoglym Fast Glass-al (üvegtisztító).
Újrakezelés. Szükség szerint. A legjobb eredmény érdekében, Autoglym Fabric Hood Cleaner (vászontető tisztító) használata után, mindig használja a Autoglym Soft Top Protector-t (impregnáló).
Használható még hajók, lakókocsik ponyváin, sátrakon stb. Fagytól védje.

Készlet tartalma:
1db Autoglym Soft Top Cleaner pumpás spray 500ml
1db Autoglym Soft Top Protector pumpás spray 500ml
1db Tisztító szivacs FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Kerülje a permet belégzését, bőrre és szembe kerülését.


Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect Complete Kit (Cabrio tető tisztító)

  • 13,500 Ft
  • Nettó ár: 10,630 Ft

Kulcsszavak: cabrio tető tisztító, cabrio tető impregnáló, vászontető tisztító, vászontető impregnáló

Ajánlott termékek