AUTOGLYM LÖKHÁRÍTÓ ÁPOLÓ

Védi és felfrissíti a színét a külső műanyagoknak.
Ideális a száraz polírmaradványok eltávolítására. A Bumper & Trim Gel egy könnyen kenhető zselé, ami olyan tisztítószerek és kifinomult védőanyagokat tartalmaz, ami egy kemény, áttetsző és rugalmas védőbevonatot hoz létre a nedvesség, légszennyezés, közlekedési szennyeződés és az erős napsütés káros hatásai ellen.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használat elött és közben felrázandó. A legjobb eredmény érdekében az erősen szennyezett felületeket tisztítsa meg Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el, vagy Autoglym Interior Shampoo-val. Puha, tiszta, szöszmentes ruhával vagy kisebb szivaccsal alkalmazza. Finoman dörzsölje a felületbe a jobb fedés és a polírmaradványok eltávolítása érdekében. Összetett hűtőrácsokon, kis ecsettel tudja takarékosan alkalmazni. A Bumper & Trim gel nem károsítja a fényezést és egy nedves ronggyal eltávolítható. Használja a Bumper & Trim Gel-t minden külső műanyagon és gumin: műanyag lökhárítók, sárvédők, rácsok, tükörházak, díszlécek, kilincsek, vinyl tetők, gumi ütközők, gumik, spoilerek, sárfogók, stb. Kerülje az érintkezést üveggel és a festett felülettel.

ÚJRAKEZELÉS:
Csak akkor szükséges, ha a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy ha a megjelenés javítása szükséges. Az alkalmazások gyakorisága nincs korlátozva.

TARTÓSSÁG:
tartós, de függ a felület nedvszívó képességétől, a jármű használatától és a légköri viszonyoktól.
Használható furgonok, teherautók, lakókocsik, motorok, hajók stb. hasonló felületein.

FIGYELMEZTETÉS:
GYÚLÉKONY. Petróleum származékot tartalmaz. Ártalmas: lenyelése esetén tüdőkárosodást okozhat. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.

Autoglym Bumper & Trim Gel 325ml (külső műanyag ápoló)

  • 4,200 Ft
  • Nettó ár: 3,307 Ft

Kulcsszavak: műanyag ápoló, külső műanyag ápoló, lökhárító ápoló, lökhárító felújító, feketéző

Ajánlott termékek