AUTOGLYM folyékony karnauba gyors wax készlet


Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb előnye, hogy nem kell az autót szárítani waxolás előtt. Használatával az autó fényezése vízlepergető hatású lesz, könnyebben tisztítható a szennyeződésektől, illetve rendkívül kellemes illatú. Az AUTOGLYM Aqua waxban kiemelkedően magas karnauba kivonat található, ezért egy kezelés akár 3 hónapos védelmet és vízlepergető hatást tesz lehetővé. Rendkívül kiadós termék. Például egy motoháztetőre elég 3-4 fújás is. Nagyjából 6-8 komplett kezelésre elegendő a flakon. Az Aqua Wax alkalmazható minden fényezés típuson, gumin, műanyagon és üvegen.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Mossa le a járművet Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el. Használjon Autoglym Aqua Dry-t vagy Microfibre Drying Towel-t a maradék víz eltávolítására. NEM SZÜKSÉGES AZ AUTÓ TELJES SZÁRÍTÁSA.
Használat elött rázza fel. Mértékkel fújjon Aqua Wax-ot a nedves karosszériára, üvegre, lökhárítóra stb… Használja a csomagban található egyik kék mikroszálas kendőt a wax egyenletes szétterítésére. Használat közben a kendővel távolítsa el a maradék vizet a felületről. Rendszeresen csavarja ki a kendőt. Amint az egész autón megtörtént az Aqua Wax felvitele és minden nedvességet letörölt, használja a másik kendőt a kezelt felület felfényesítésére. Kezdje az üvegekkel. NE FELEDJE, az Aqua Wax használható gumin, műanyagon és üvegen, de NE használja a szélvédőn.
Újrakezelés: Az Aqua Wax rendkívül tartós. Kezelje újra amikor a kezelt felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy javítani szeretne a jármű megjelenésén.
A csomagban található kendőket használhatja más Autoglym polírok fényesítésére is. Moshatók és újra használhatók, amilyen gyakran szükséges.
Használható buszokon, autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon…

A csomag tartalma:
- 1db Autoglym Aqua Wax 500ml
- 2db Autoglym Mikrószálas törlőkendő


Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)

  • 8,200 Ft
  • Nettó ár: 6,457 Ft

Kulcsszavak: aqua wax, vizes wax, karnauba wax, gyors wax, prémium wax, prémium viasz, tartós viasz, tartós wax, carnauba wax, gyors viasz

Ajánlott termékek