Suzuki Wagon R+ 4 személyes üléshuzat

Kifejezetten 4 fejtámlás Suzuki Wagon R+ -hoz készült üléshuzat, melynek főbb jellemzői, hogy a hátsó ülései ½ - ½ arányban dönthetők. Tehát itt nem csak a támla, hanem az ülőlap is dönthető. Amennyiben az 5 személyes verzióval rendelkezik akkor Önnek nem erre az üléshuzatra van szüksége. Az 5 fejtámlás változatot is megtalálja kínálatunkban.

Ez a 4 személyes Wagon R+ üléshuzat prémium minőségű kevert szálas pamut anyagból készül, mely nem csak, hogy rendkívül ellenálló de még jól is szellőzik. Természetes anyaga garantálja a könnyű felhelyezést és kiváló illeszkedést. Az üléshuzat védi az  gyári kárpitot az elhasználódástól és a szennyeződésektől. Erős anyag révén nagyobb igénybevételnek is ellenáll. Az csomagban a teljes garnitúrát megtalálja ami a 4 személyes Wagon R+ üléseit védi.

Tartalmaz:
2db első ülésekre levő huzatot
4db fejtámlahuzatot
1db ½ osztású bal ülőlapot
1db ½ osztású jobb ülőlapot
1db ½ osztású bal hátlapot
1db ½ osztású jobb hátlapot
1 csomag kampót
1 paletta fejtámlagyűrűt

Figyelem! Az üléshuzatot megrendelésre készítjük. Várakozási idő kb. + 1 hét

Felhelyezése:

A csomagoláson belül található gumipántok és rögzítőkampók segítségével történik. A fejtámlagyűrűket akkor használja, ha a fejtámlapálcák helyét kilyukasztotta és a kis hasadást elzárná. Összepattintás után nem szétszedhető.

Tisztítása:

Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!és vasalni tilos!

Üléshuzat bútor szövet Suzuki Wagon R+ 4 személyes

  • 10,990 Ft
  • Nettó ár: 8,654 Ft

Kiegészítő lehetőségek


Kulcsszavak: wagon r+ üléshuzat, 4 személyes Wagon R+, erős, bútor szövet, pamut, munkás autó

Ajánlott termékek