Suzuki Swift Sedan üléshuzat

Jellemzője: Elől kivehető fejtámla, a hátsó ülések 1/2-1/2 arányban támla oszthatóak.
Az hátsó ülésben beépített fejtámla van. Oldal sonka kialakítással.

Kifejezetten Suzuki Swift Sedan autóhoz gyártott üléshuzat, mely prémium minőségű kevert szálas pamut anyagból készül. Ez az egyik legtartósabb anyag, amit üléshuzatok esetében használni szoktak. Ideális igénybe vett autók esetében, mint például munkás autó. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztést és a könnyű felhelyezést. Az üléshuzatok óvnak a sérülésektől, piszoktól, esztétikus kinézetet, eredetiséget nyújtanak.
A csomagban teljes garnitúra, azaz az első és a hátsó ülésekre illetve a fejtámlára felhelyezhető huzat található. Az üléshuzat nem töltődik fel elektrosztatikusan.
A termék többféle mintázattal rendelhető, melynek színét a megjegyzés rovatba kellene feltüntetni a megadott számokat használva, vagy munkatársunknál szükséges megadni.
A terméket nem tartjuk raktáron, külön kérésére gyártjuk a terméket. Általában egy üléshuzat elkészülési ideje 3-4 munkanapot vesz igénybe.

Figyelem! A terméket megrendelésre készítettjük + 1 hét várakozási idővel.

Csomag tartalma:
2db első üléshuzat
2db fejtámlahuzat
1db bal hátsó támlahuzat beépített fejtámla kialakítással (kiemelkedés a hátsó ülésen)
1db jobb hátsó támlahuzat beépített fejtámla kialakítással (kiemelkedés a hátsó ülésen)
1db komplett hátsó ülőlap
2db hátsó üléseknél lévő #oldalsonka#
1 csomag kampó
1 panel fejtámla gyűrű

Felszerelése:

A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. Az első ülések esetében a fejtámlának a helyet egy ollóval ki kell hasítani és a kialakított lyukba a csomagban található gyűrűk segítségével el kell zárni a hasadást. Figyelem! A gyűrű, csak egyszer használható! Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez.

Mosási útmutató:
Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!

Üléshuzat bútor szövet, Suzuki Swift Sedan GLX

  • 12,490 Ft
  • Nettó ár: 9,835 Ft

Kiegészítő lehetőségek


Kulcsszavak: swift, üléshuzat, sedan üléshuzat, régi suzuki üléshuzat, suzuki glx üléshuzat

Ajánlott termékek