Suzuki Swift GL üléshuzat

A Suzuki Swift GL az egyik legváltozatosabb felszereltséggel kiadott Suzuki Swift autó. Többféle üléssel szerelt, ezért megrendeléskor fontos minden paramétert megadni amit kérünk, különben nem tudjuk megfelelően legyártani az üléshuzatot. Az üléshuzat prémium minőségű kevert szálas pamut anyagból készült, mely nem csak, hogy rendkívül erős, de még növeli a komfort érzetet is, ugyanis jól szellőzik. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztés és a könnyű felhelyezést. Az üléshuzat védi a gyári kárpitot az elhasználódástól és a szennyeződésektől. Nem töltődik fel elektrosztatikusan. A csomagban teljes garnitúra, azaz az első és a hátsó ülésekre illetve a fejtámlára (ha van az autóban) felhelyezhető huzat található.

A terméket rendelés után gyártatjuk, így a várakozási idő + 1 hét.

A csomagban a felszereléshez szükséges kiegészítőket is megtalálja.

Segítség a rendeléshez:

 • Pilóta ülés: Beépített azaz az üléssel egyben levő fejtámlával szerelt ülés, hasonlít a kagylóülésre, ha nem ilyen, akkor válassza a NEM opciót.
 • Hátsó ülés dönthető?: Abban az esetben válassza ezt az opciót amennyiben az ülése 1/2-1/2 arányban dönthető, azaz középen elválasztott.
 • Hátsó ülés beépített fejtámlás? A GL esetében előfordul beépített fejtámla, ami tulajdonképpen 2db kiemelkedés a hátsó üléseknél, tehát nem állítható, hanem egyben van az üléssel.

  Felszerelése:
  A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. Amennyiben az ülésben található kivehető fejtámla, abban az esetben a csomagban található feltámla gyűrű is, mely megakadályozza, hogy az üléshuzat a hasítás mentén továbbszakadjon. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez.

  Mosási útmutató:
  Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!

Üléshuzat bútor szövet, Suzuki Swift GL

 • 10,990 Ft
 • Nettó ár: 8,654 Ft

Kiegészítő lehetőségek


Kulcsszavak: Suzuki swift gl, gl üléshuzat, suzuki üléshuztat, pilóta ülésekkel szerelt üléshuzat

Ajánlott termékek